Wednesday, December 23, 2009

-muncul kembali..haha-

Assalamualaikum…wahhh…selamat bertemu kembali…lmenya ak x on9…bknnya ap juz x de mse yg pnjg klu nak on9…tau2 je la,klu on9 ni perlukan mse 3-4 jam…terutama time blogging…ak plak x ckup mse..mne tak ny abis je exam trus msuk keje…x de rehat langsung…tp pepun best gak ar…terluang ar skit mse ak…klu ak x start keje skrg,nnti besa x tahu gpe…yela..pewaris syarikat mama spe lg klu bukan ak dan adik beradik…nak serah kat sape lg kn… ermm..huhu…ak ni berbeza skit dgn org len…hehe..org len da start men facebook tp ak still ngn friendster…kah3..agak ketinggalan jgk la…bkn nya apa for me fcebook trlalu luas and I’m not ready yet…bgi ak ckup la setakat dunia blog jer…x yah la smpai jauh sgt…ak mmg da ad fcebook cme mls la nk update…blog ngn friendster pn update sbulan sekali apatah lg mende len..kwn2 ak sume da ajak join..my kazen also…relax ar dlu..nnti msuk U ak update…ak juz tkut terlalai je…yela dunia cyber ni terlalu luas dan tiada btas nya…ap2 boleh jer jdi…
Ermmm…actually ak bru je blk dri showcase satu daerah satu industri di kraftangan kuala Lumpur di conlay…best la jgk…tp x rmai mne because thats not hari kraf kebangsaan..sebelum tu ak g showcase di melaka…SDSI di MITC melaka…kat stu lg syok…wahhh..rmai gler org…dan mcm2 artis ak jmpe…tp x best pn…hahahaha…spanjang keje kat luar ni,ak letih glerr…wahhh…x smpai kul 12 da terlelap…smpai kn tg bergayut pn ak bley trlelap…sorry awk ek…membazir kredit jer…huhu…x sengaja…dan sorry jgk kepada kwn2 yg anta msj tp x terbalas…huhu..ermmm…sepanjang berada di melaka aksempat g dataran pahlawan mall…g shopping jap…bese la pompuan shopping tu hobi…hehehe..ak ni ikut prangai abah…ske memborong…mama jnis len skit…bese dia akan tggu sale bru la shoppinh…bese la dia jnis brjimat skit..hahahah…klu la ak ni mcm mama…tp yg ak tau, sume adik beradik ak ikut perangai abah…hahahaha…x reti jimat….
Ermmm..pagi esok ak akan bertolak ke gambang…nk g water park…adik2 yg ajak…huhhhhh…bosan ak…tmpat bdk2 kecik…tp pepun ikut je la…dripada trperap kat rumah…lusa g kemaman…my kazen engaged…cucu first pompuan tokki brtunang…and will be da first nikah…hahaha…yg laki da berlambak nikah…hehehe…siap ank nk msuk tiga da…ermmm…cite sal exam plak ar..my last paper is chemistry paper 3…wahhh…
seronok2!!!!ermmm…soalan kali ni agak mencabar dan pelik…hehehe..ssh gak ar…tp ak bley je jwb…men hentam jer..hehehehe…arap btol2 la hentam tu…ikut logik bley trime kot…huhu…ari tu mse paper ap ntah,ak tgok ad student buang paper la tong sampah…frust sgt kot…muka pn masam semacam jer…tkut ak nk tny…ak juz relax jer…all exam paper ak bg kat cg…ak tgok rmai jgk la yg frust dgn sejarah…spot x kne mne…alahai…ak pn x tau nk wat pe…x pe scheme marking byk kn…hehehehe…
Wahhh..best nyer da abis skola…no more uniform…hehehehehe…ak pling benci pkai bju uniform…hahahaha…terutama hari selasa…huhhhh…dan hari ahad..pakai kot..skrg da x lg…..hehehe…kain kot tu ketat da ngn ak skrg…bygkan lah dri form 1 pkai kain tu…skrg da form 5..mls nk buat bru coz gne skali seminggu jerp…lgpn ak ni mmg x ske skola…ak ske belajr dri pegi skola…ad ak gtu kn…hehehe..ermmm lme x dgar brite dri kwn2…mcm mne agaknya dorg…last jumpa kwn2 time kuar mkn celebrate besday day…day,sorry…ur present x beli lg…x de fulus..hahaha…and tq for da hotrods.. sbb kwn2 la ak jdi mkin tembam..aaaaa...nk krus blik cmner ek???parak3...mmg kne g jogging every friday ni...kah3...diet???hmmmm...ok kot...tp tkout gastrik jerk...rindu gak la kwn2…trutama my gangs…erm,lme x dgar brite sal kwn2 ak...entah sht ke x...call ak pn x...bzy kot msing2..neva mind....arap dorg sntiasa ok je la...shat sntiasa...dah la mse time nk exam ak jauh dri geng ak…bkn pe…ak sje buat cmtu…lgpn nmpak mcm ak da x diperlukan…ak pn da kuar dri prodigy,so cm x de mkna ak brsama ngn geng2..biar lah ak lari…ak rse itu lebih bgus…huhuhu…cmpur plak ngn amatur..wahh..lg la..bkn ak x ske…tp ak x ley dgar…nnti ak asyik nk dgr je…x jdi study..hahaha…sorry k.ngah,day,syida,dinna,lia,pqoh,syu,azina,ee,awa…ermmm…tq buat nurul,nana,yana,mirah and mila coz byk tlong ak time nk exam sgt2…hehehe..jasamu dikenang…
Ok…lets talk about ‘him’…hahaha…nme dia…hahaha…secret la..x ley bgtau…sbb certain org knl…huhuhu…x nk jdi isu..ak knl dia last year rsenya…lupa da…tp juz kwn..bdk sombong!!hahaha…gadget lover!huhhhhJ…lalalalala…ak klu kp sal ‘him’ idealess lar…tukar topic la…erm td ak g amek result pmr my sis…ermmm…not bad..tp dia sedih sgt…ak juz tenangkan dia…pepun tahniah la mathematk A…bkn senag tuh…ak dlu nk dpat A math…wahhh…x tdo la…ak ni minat bhase skit…dia minat mengira..ak klu belit2 ayat karangan pndai la…tp time belit addmath..hahaha…tarik bantal tdo la…tu x trmasuk wat akaun lg..heeeeeeeee….lg la lena…nk jdi doctor x ley…L..arap ley kwin ngn doctor je la…sng..hahaha..kepada siti hajjar tuan mat…tahniah…ak dgar citer result pmr this year not really good…ak mmg da agak…nk wat cmne…dorg dh usaha kn…congratulation!!
K la…smpai sni dlu la…da x de idea la…salam…-venezz-

2 comments:

Syarafina Sabri said...

dh gemok?? haha, x caye ah..
hajar stret a eh??

misskaynezz said...

gmok la jgk..x cye..nnti tgok sndri

Instagram

aku dan blog

Daisypath Friendship tickers

oppss!

Daisypath Anniversary tickers

linkie ♥

ikut.ikut