Sunday, January 3, 2010

-return-

Assalamualaikum dan salam satu Malaysia..
29 Disember 2009..
Ermm…hari ni birthday my youngest sister..Seem Noor Ain…dah msuk lima thun pun…ermm..bgus la..matured skit kot…hahahaha…ad la bli kek kat dia..uih kek dia besar giler,kek ak dlu kecik jer…hampeh btol…bdk manja!!skit2 mengadu..huhh..anak abah…ak x mnja pn dlu2..hari ni mama nangis lagi…huhu…sian gak ak tgok mama…dia terlalu rindukan anak laki dia yg sorg tuh…maklum la da msuk asrama…tp tu la,mama ckp “your brother tu x matured lg…x phm ap pun”..ermm…ak sedih gak…tp time ak dlu,rilex jer..pdahal ak ni ank pompuan…tp yg istimewa nya ak ni,ak pndai berdikari…dlu time nk g lawatan sambil belajar,abah kasi jer…tp time adik2 ak nk pegi,abah x kasi…terlalu bimbang…ak gi outing relax jer…sbb abah n mama percaya kana k…dia tau ak x kn melencong ke arah kejahatan…dia tau ak ni bkn jenis tergedik-gedik ngn bdk laki…ermmm…syukur lah…ak tau dorg slalu mendoakan kesejahteraan ak…ni sume atas didikan mama n abah…ak bangga dpt parents cmtu…syg mama n abah!!muahh!!
1 Januari 2010..
Hari ni pergi melawat Umar Izuddin..my brother…wahhh…sht je ak tgok…tp ak sedih tgok skola dia…ermmmm…x ok mne…x mcm asrama lain…sian plak…tp tu la…ak tgok dia ok,so ak pn ok la…ak tau dan pasti dia bley idup dan bljar kat stu…dia ad keazaman nk berubah…ak doakan kejayaan dia..hrp2 bley jd ustaz…ermmm…dia bersekolah di maahad tahfiz wal tarbiyah,tok jiring…dia x nangis pn,tp mama yg nangis nyer…then pegi umh cik mah…cri my kazen,farhan…tp x de…then ak tny la adik dia…mne abgny???upenya keje kat kdai alat2 kereta..hurmm…x bgtau ak langsung…jmpa ngn abg dia ad la…mamat botak…hahahaha…
2 Januari 2010..
Aku da start semula…siap jtuh blik air lagi…huhhh…skit pinggang ak…dah la siang tuh ak terseliuh time sudah solat zohor…hurmm…
Ok la…smpai sni jer…tq buat spe2 yg sudi melawat my blog ni…tgok2 jgk..comment jgn lupa tau…huhu…salam…-venezz-

No comments:

Instagram

aku dan blog

Daisypath Friendship tickers

oppss!

Daisypath Anniversary tickers

linkie ♥

ikut.ikut