Monday, May 17, 2010

-kristal hati saya-

"Jika ku tak bgn esok pagi, sayangku kau jaga lah diri, sentiasa ingatkan hati, dirimu amatku cintai, andainya dihimpit kesudahan, sujud dan mohon pada Tuhan, agar diberikan bimbingan meniti hidup sendirian..."jika ku tak bangun esok pagi_yusry KRU..

salam..
bila dengar je lagu ni teringat aku kat kwn2...npe slame ni ak rse sia2 je skola...sedangkan sekarang aku rindukan zaman sekolah..kenapa??dlu ak rse nyampah sgt dgn zman skola..but now..it change..
sebelum tu, SELAMAT HARI GURU kepada semua guru2 seluruh 1Malaysia terutama pendidik2 di SEKOLAH MENENGAH KEBANGSAAN LEMBAH BIDONG a.k.a LEBEST..love u..

then..HAPPY MOTHER'S DAY..huhu..aku ni ank yg cmner lah..x wish pun kat ma...sbb ak x cye yg mother's day ada lam Al-Quran ke x...tkut ajaran kristian je..bahaya..sme cm valentine day and april fool..
apa2 pn hari ibu adalah setiap hari...hehehehe..

sebenarnya ak ngah tringat kat kwn2...geng2 ak...skrg ngah ad prob..:((..
ak sdih sgt...tp x tau nk share kat spe..huhhhh..
npe smpai jdi cm ni...npe mu brubah??????
ak syg mu...mu x syg ak ker???:((
salah ke ak wat cmtu...demi kebaikan mu gop..huk3...x pe la..mungkin kte x de jdoh lam prsahabatan..

aku rindu semua org sekeliling ak...dorg rndu x kat ak ek???
ak x ksah pn...
  ni budak comey skola ak... 
(awaa,syu,k.ngoh.dynn,ee,knez)
(lynn,lia,pqoh) 

ni sek alim vs skima..hehe
(azma,ida,aika,thifa) 

ni sek 'masuk air'...kah3 
(kay,awaa,ee,syu.lia,pqoh) 

 kami satu skola!!
(muni,ac,kay,iraz,ila)
ada n fizah..

aero8..
(dayah,tihah,ira,anis,ida,nik ned,mek ni,mila)

kawan smpai mati!!!
nurul hidayah...

batch 05-09...
love it!!

kami sembilan!!!
(awaa,lia,pqoh,lynn,syu,alia,knez,dynn,ee)

ok la..da ngtuk...sedih sgt3!!!tlongggggg.............huhuhuhuhu....
salam..
misskaynezz..

2 comments:

SeE Me...dYnn said...

aq sayang ah ke mu...rindu gilak sme kamoo......

misskaynezz said...

ohh..ye ke??trima kasih...hehehehe

Instagram

aku dan blog

Daisypath Friendship tickers

oppss!

Daisypath Anniversary tickers

linkie ♥

ikut.ikut