Monday, May 3, 2010

-minggu yang tenat-

"sungguh ku tak sanggup ini terjadi kerna ku sangat cinta.."

assalamualaikum..
everything is over...tu je yg mampu ak taip utk topic tuh..


SURAT
TAWARAN
Bahagian Pengambilan Pelajar
Universiti Teknologi Mara

40450, Shah Alam Selangor, Malaysia
Tel: (603)5544 3164, 3165, 3166, 3174, 3175
Faks: (603) 5544 3170
e-mel: bpp@salam.uitm.edu.my
KHALIFAH NUR EZATI BINTI HASSIM
LOT PT 272P TMN SELESA,
WAKAF MEMPELAM,
20050, K. TERENGGANU
Terengganu
No Pelajar: 2010838454
No Kad Pengenalan: 920705115492
Sukacita dimaklumkan bahawa anda ditawarkan tempat untuk mengikuti program di UiTM:

Program: (AC110) Sepenuh Masa
DIPLOMA PERAKAUNAN
PERAKAUNAN
Kampus: T5 - UiTM Kampus Kuala Terengganu (Cendering) Semester: JULAI 2010

Sila datang mendaftar di tempat yang ditetapkan.

Tempat: UITM KAMPUS KUALA TERENGGANU
21080 KUALA TERENGGANU, TERENGGANU
Tarikh: 26/6/2010 Masa: 8:30AM - 4:30PM

Kemudahan dan Bayaran

Anda dikenakan bayaran yuran pengajian satu semester, SILA RUJUK BIL BAYARAN untuk membiayai pengajian anda di UiTM

Kemudahan kolej kediaman : DISEDIAKAN


1. Program dan kampus yang ditawarkan adalah muktamad. Sebarang permohonan pertukaran tidak akan dilayan.
2. Anda dikehendaki mematuhi syarat-syarat tawaran seperti berikut. (Klik disini)
3. Sila bawa sijil-sijil asal dan salinan SEMASA MENDAFTAR. [Senarai Semakan & Borang-borang Pelajar Baru]
4. Anda dikehendaki membuat pengesahan penerimaan / penolakan tawaran dengan segera dalam tempoh yang ditetapkan melalui laman web di http://istudent.uitm.edu.my/intake .
5. Calon hanya diterima sebagai pelajar UiTM setelah datang mendaftar, membayar yuran pengajian serta memenuhi syarat kemasukan yang ditetapkan oleh UiTM.
 
huhu...lawak btol...chendering??dinna ckp g ngn basikal je..huahuahua..namun begitu ak tak kisah pn..for me...klu pergi MATRIK PERLIS belum tentu aku bley bljar kat sne...skurg-kurgnya ak da knl trganu ni...kat sne kehidupan blum tentu ok...tp ap pn ak x nk komen byk2..alhamdulillah ak dpt ipta..

skurg-kurg ak dekat ngn ma ngn abah ak...x yah susah2 nk blik...booking tiket lg..ssh2..
stu lg jimat duit tmbng..hehehehehe...to alll my fren yg nk g matrik...bljar la elok2..ak syg korg semua...

about veni..biarkan takdir lah yg menetukan segalanya...huhu... aku pasrah dgn segalanya..hehehe...jwang la plak..

ok..ari ru first may..ak g Kb...then mse nk blik sempat singgah kat masjid beijing..huhu...btol2 mcm tmpat org cina...ak pegi la smyg ngn ain and akmal..then lepas smyg ak intai2 dlu kat dlm tu cmne..wahhh...lawa..subhanallah...besarnya keagungan Allah..cantik sgt dlaman msjid tuh..
pstu mse ak nk cabut kain smyg..aik..tiba2 nmpak org cina kat luar...maybe dia ingt tu tmpat ibadah dia kot..huhu..pstu kat pintu msuk tertampal "dilarang masuk ke dalam masjid tanpa wuduk"..agaknya cina tuh x phm kot wuduk tu ap..then dia round2 la kat luar msjid tuh...pstu ak nmpak dia letak duit lam tabung masjid..kira cmne tuh???bley gne ke duit dia utk wat kebajikan??konfius ak..huihhh...

 MASJID BEIJING, KELANTAN, MALAYSIA

cantik kn??huhu..

 

No comments:

Instagram

aku dan blog

Daisypath Friendship tickers

oppss!

Daisypath Anniversary tickers

linkie ♥

ikut.ikut