Monday, September 27, 2010

-ombak kehidupanku....-

"wajah mu kerap ku mimpi, wajah mu sering ku puja, buat ku terasa sepi kala ku bukakan mata, kau masih belum pun ku punya, rindu ku masih  kau x peka"spider_bila nak saksi...

salam...i'm listening for that song right now..
salam syawal diucapkan kepada semua readers yang comel dan hensem ye...rasanya masih belum terlambat untuk gua ucapkan selamat hari raya..al-maklumlah raya kan sebulan..hari ni baru masuk 18 Syawal. Still in mood raya. Don't worry. Hahahahaha...seronok nya gua...final exam dah dekat. adoi..padam muka gua..

kehidupan gua sekarang? bagi gua, hidup sekarang ok je kot..tapi bila nak akhir bulan agak kesempitan sikit..biasa lah fulus mulai berkurangan. Nak dijadikan sebab nya ialah kerana gua ini pemboros. Kesimpulan nya usah la lu orang boros macam gua ye..nanti merana..nak belanja kawan pun susah patah lagi untuk diri sendiri.
Ada sesiapa mempunyai fulus yang kelebihan tu, transfer2 la fulus tu ye. Tak salah pun menolong insan yang lemah..adeii..Tu la gua seronok sangat bila banyak duit..last2 padam muka gua.."BOROS MEMBAWA PADAH"..

Ok now move to the "RAYA DAY"..huhhh..nampaknya gua seorang yang agak ketinggalan zaman..
adei...nak buat macam mana, seorang wanita berkerjaya, waktu untuk diri sendiri dah berkurang. tiada masa untuk memanjakan diri. tu la gua.hurmm..raya tahun ini tak seberapa meriah buat gua dan family..maklumlah tokki dah tiada..gua dan keluarga beraya hanya 3 hari di terengganu dan raya seterusnya kami menuju pantas ke melaka dan kuala lumpur...kampung satu lagi..huhhhh..

walaupun begitu, gua sempat men'snap' beberapa photo dan mencuri sedikit gambar daripada DSLR milik Mr.Farhan a.k.a my lovely cousin..antara koleksi:


akmal, knez, yo


fadh, knez


ma, knez


cool beb..


yang ni group perempuan ye..


yang ni laki...3 je??


miss tmart, misskaynezz, mr.farhan


ain, abah, ma, sari, yo


raya..camera: olympus


raya..camera:webby


knez lagi..


cun awek duorg ni..


teruna dan dara..


raya..camera: DSLR

ok2..sudah cukup ye gambar2 raya..gua dah tak larat nak mencari..hahaha..sekarang gua nak menceritakan tentang orang yang sentiasa berada disamping gua..

first and firstly..


asha posh..
18 thun..
single..
but not available..
maybe already taken..
hobi: asha usha


atie rock..
18 thun..
in a relationship..
can't touch..
already taken by tuttt...
hobi: study..ad brani??



hee chul's
18 thun or maybe 16 kot..
single mingle..
garing..or might be garang..
hobi: korean drama..


qila eun hae
18 thun..
in a relationship a.k.a single double
 "hidup eun hae"
addicted for dong hae..


ckin lol-LOT OF LAUGH
18 thun..
single kottt..
love shopping..
still ad can..


alia supergirl
18 thun..
single in fb..
a.k.a kak ngah..
best friend ever..
hacker LEBEST..


teddy super duper
3 months..
mine!!
can't touch..
in a relationship with me..


~choiii~
** thun..
married..
don't touch..
fight with me first!!

ok..move to "bila gua balik rumah"..

SERONOKKKKK!!!

biasa.."biasa adalah trademark gua terbaru"..hehehe..

bila balik rumah..macam macam ada...makanan..wifi..chiq..
wah...memang gempak ar..
nak tengok????


waffle coklat vs strawberry..yummyy..


ikan celup tepung...ICT..


chique...

ok..cukup dulu sampai disini..jari gua sudah lenguh..hehehehe..ok la..sesiapa yang berminat dengan sesiapa yang terdapat dalam gambar di atas..sila lah hubungi gua untuk data yang lebih lanjut..sekian dari gua, misskaynezz..

salam syawal  dan kembali ke alam dunia fana..
terima kasih..

supported by:
a.c.a.p
knez
one k
tea

Wednesday, September 1, 2010

-susah sgt ke nk ucap thanks or sorry???-

Senyum mu tak seghairah
Gerak gaya tidak selincah
Mata ku tak seayu
Kicau burung pun tak semerdu
Namun ku punya hati
Juga gaya ku perasaan
Hidup ku yang begini
Kadar waktu diizin Tuhan

Tidak ku minta lahir ke dunia
Tidak ku duga cacat begini
Bukan ku minta kasih dan manja
Bukan ku rayu bantu simpati

Maafkan wahai teman
Ku menumpang di sudut dunia
Mencari ketenangan
Sampai masa ku pergi jua
by Saleem_namun ku punya hati..



salam...huhhh..
bersua lagi ak di alam blog yg tenang ni..dah nk raya pn...lg 8 hari lg..hurmmm..tp ak x seronok pn...ntah la bju raya ak siap ke blum...mama ckp celebrate raya taun ni x happening mne coz tokki dah tak de..sobsobsob... :(

aku di kampus??
btol kah???benarkah???aku masih x percaya ak dah abis skola...hahahahahahahaha..
now ak kat kampus uitm chendering...ap yg bez nya??sosial agak x terkawal...biasa la Universiti.. aku pn x tau npe ak kat sni...yg ak tau ak kat sni coz dpt offer perakaunan..blajar la apa lagi..huahuahuahua..
kdg2 duk kat sni bkn bez sgt pn..kwn2 kat sni blum tentu bley tolong aku ke x..ak pn x pasti ap sikap dorg yg sebenarnya...biasa lah x kn kwn dua bulan dah nk percaya sepenuhnya right???alah,kwn yg 4 thun knl pn,mkn kwn sndri...biasalah manusia...bukan ad ati perut sgt pn...semua penting dri sndri...ak x mention spe2 sbb aku pun trmasuk skali..huhuhu..tp cmtu ar...manusia ni kdg2 kne ad kesedaran jgk...yg pnting kne pndai ucap trima kasih...ucap mintak maaf tu kne biasa kn di mulut...
hahahaha..pstu senyum2 la slalu..tu hakikat seorg manusia..sombong di atas kepala sendiri...wahahhahahaha..
tahu nk berlagak je lebih...sedangkan kaki tak berpijak pada bumi yang sebenarnya...



it's easy right???







senang jugak kn?

hahahahahaha...apa yg aku mengarut niii...ishhh..

student2 dah mula balik kampung..wahhh..bapak best...aku kat sni blik 7 ari bulan...hurmm...lmbat ag..tggu quiz math la ni...but never mind because i dont care...my house is near...hahahaha...yg aku kasihan kat teman2 yg duk jauh tp blik lambat...aduii...sdih jgk la...ermmm..hari ni ak nk taip sal ACAP...kwn aku yg ak kenal sjak form 4 kot..alamak dah lupa ar bro...hahahahaha..x pe2...yg pastinya bukan skejap..i love to talk ang sharing with him..kepada sesiapa yg baca blog ni or maybe his gf dont worry becoz we just fren...huhu..
ap lg ek..tp aku bertuah la dpt kwn cm dia...walaupun asyik tdak bersependapat...hahahahahaha..

kesimpulan dr ap yg aku taip ari ni ialah...belajar lah untuk berhati lembut..x salah pn...kalau dah thu slah,cepat2 la mintak maaf bukan buat bodoh je...jgn la buat cmtu...x de guna nya...buat aku makin menyampah ada lahhh..huhhh...kurus puasa ak...


chiq da besarrrr...

ermm...ma da ad fb..yo pn da ad fb...abah mmg da lme ad fb...bhye sgguh ak skrg ni..tidaaakkk...
it's mean sume yg ak buat akan diketahui oleh mereka..huioshhhhh...salam..
rmiss one "K"..





Instagram

aku dan blog

Daisypath Friendship tickers

oppss!

Daisypath Anniversary tickers

linkie ♥

ikut.ikut