Monday, September 27, 2010

-ombak kehidupanku....-

"wajah mu kerap ku mimpi, wajah mu sering ku puja, buat ku terasa sepi kala ku bukakan mata, kau masih belum pun ku punya, rindu ku masih  kau x peka"spider_bila nak saksi...

salam...i'm listening for that song right now..
salam syawal diucapkan kepada semua readers yang comel dan hensem ye...rasanya masih belum terlambat untuk gua ucapkan selamat hari raya..al-maklumlah raya kan sebulan..hari ni baru masuk 18 Syawal. Still in mood raya. Don't worry. Hahahahaha...seronok nya gua...final exam dah dekat. adoi..padam muka gua..

kehidupan gua sekarang? bagi gua, hidup sekarang ok je kot..tapi bila nak akhir bulan agak kesempitan sikit..biasa lah fulus mulai berkurangan. Nak dijadikan sebab nya ialah kerana gua ini pemboros. Kesimpulan nya usah la lu orang boros macam gua ye..nanti merana..nak belanja kawan pun susah patah lagi untuk diri sendiri.
Ada sesiapa mempunyai fulus yang kelebihan tu, transfer2 la fulus tu ye. Tak salah pun menolong insan yang lemah..adeii..Tu la gua seronok sangat bila banyak duit..last2 padam muka gua.."BOROS MEMBAWA PADAH"..

Ok now move to the "RAYA DAY"..huhhh..nampaknya gua seorang yang agak ketinggalan zaman..
adei...nak buat macam mana, seorang wanita berkerjaya, waktu untuk diri sendiri dah berkurang. tiada masa untuk memanjakan diri. tu la gua.hurmm..raya tahun ini tak seberapa meriah buat gua dan family..maklumlah tokki dah tiada..gua dan keluarga beraya hanya 3 hari di terengganu dan raya seterusnya kami menuju pantas ke melaka dan kuala lumpur...kampung satu lagi..huhhhh..

walaupun begitu, gua sempat men'snap' beberapa photo dan mencuri sedikit gambar daripada DSLR milik Mr.Farhan a.k.a my lovely cousin..antara koleksi:


akmal, knez, yo


fadh, knez


ma, knez


cool beb..


yang ni group perempuan ye..


yang ni laki...3 je??


miss tmart, misskaynezz, mr.farhan


ain, abah, ma, sari, yo


raya..camera: olympus


raya..camera:webby


knez lagi..


cun awek duorg ni..


teruna dan dara..


raya..camera: DSLR

ok2..sudah cukup ye gambar2 raya..gua dah tak larat nak mencari..hahaha..sekarang gua nak menceritakan tentang orang yang sentiasa berada disamping gua..

first and firstly..


asha posh..
18 thun..
single..
but not available..
maybe already taken..
hobi: asha usha


atie rock..
18 thun..
in a relationship..
can't touch..
already taken by tuttt...
hobi: study..ad brani??



hee chul's
18 thun or maybe 16 kot..
single mingle..
garing..or might be garang..
hobi: korean drama..


qila eun hae
18 thun..
in a relationship a.k.a single double
 "hidup eun hae"
addicted for dong hae..


ckin lol-LOT OF LAUGH
18 thun..
single kottt..
love shopping..
still ad can..


alia supergirl
18 thun..
single in fb..
a.k.a kak ngah..
best friend ever..
hacker LEBEST..


teddy super duper
3 months..
mine!!
can't touch..
in a relationship with me..


~choiii~
** thun..
married..
don't touch..
fight with me first!!

ok..move to "bila gua balik rumah"..

SERONOKKKKK!!!

biasa.."biasa adalah trademark gua terbaru"..hehehe..

bila balik rumah..macam macam ada...makanan..wifi..chiq..
wah...memang gempak ar..
nak tengok????


waffle coklat vs strawberry..yummyy..


ikan celup tepung...ICT..


chique...

ok..cukup dulu sampai disini..jari gua sudah lenguh..hehehehe..ok la..sesiapa yang berminat dengan sesiapa yang terdapat dalam gambar di atas..sila lah hubungi gua untuk data yang lebih lanjut..sekian dari gua, misskaynezz..

salam syawal  dan kembali ke alam dunia fana..
terima kasih..

supported by:
a.c.a.p
knez
one k
tea

No comments:

Instagram

aku dan blog

Daisypath Friendship tickers

oppss!

Daisypath Anniversary tickers

linkie ♥

ikut.ikut