Wednesday, October 13, 2010

-bila...diri...-

salam..
selamat petang..
wahh..
minggu ini gua rasa sangat penat..
my mom da pergi milan..
abah pulak da pegi krsus kat kota bharu..
gua lah kena gantikan mereka..
ambil adik2 balik sekolah..
ohh..sangat letih..
sorry one K..
ur text kadang2 x terbalas,,
gua jadi cepat tidor awal..
coz letih sangat2..
awak jangan marah ye..
saya tahu awak paham..
kan2??
awak kan sayang saya..
hehehehe..
ermm..
gua selalu balik rumah..
tidur pun kat rumah..
so my teddy tak bawak balik..
dah dua hari tidur tak lena..
teddy tak ada..
hurmmm...
sob3..:((
quiz plak berlambak-lambak..
pening kepala gua..
sekarang gua baru abis quiz far 100..
wahh..
dah lah salah tuliss..
angka 200..gua tulis 2000..
mana nak balance..
tu la..laen kali study btol2..
bkn dgn fb..
huhuhu...

awak...
saya nak bagitau something kat awak..
awak pernah cakap kat saya..
"sy mmg syg kat awk seorg saje.
 kehilangan awk mmg akan melukakan hati saya
.sy jnis ske kat seorg sje n setia kat org tu je.."
huhu..happy nyer saya bila awak cakap cmtu..
tp tiba2..
suatu hari awak cakap..
saya x berapa ingat sangat..
tapi bunyi nya cam sama ngan..
"kalau awak minat org len,awak pergilah, 
saya okey ja.."
saya marah awak cakap cmtu..
sampai hati awak cakap camtu..
sedih saya time tuh..
mana pergi sayang awak pada saya??
saya tanya awak kenapa cakap camtu??
awak jawab..
"mungkin ONE DAY awak akan berubah hati..
atau saya akan berubah hati.."
kenapa awak ckap camtu..
awakkk..
segalanya ketentuan Allah..
kita sebagai manusia hanya merancang..
Allah yang mnentukan..
so..please dont say that word more..
i hate that words..
ye saya tahu..awak nak tgok saya selalu happy..
bahagia kan??
ye...saya happy dan bahagia sekarang..
dengan AWAK..
bkn dengan org laen..
saya tahu awak kuat cemburu..
saya akui saya pun begitu..
tp itu kan adat..
awakk..
maaf lah kalau saya sibuk..
hurmm...saya bukan sengaja..
saya SIBUK sangat..
awak jangan marah ek..
saya harap awak faham..
awak cakap..
"saya ok ja"..
saya tahu awak kecewa..
saya selalu tertidur bila text dengan awak..
mesti awak selalu kecewa kan??
tapi satu je saya nak bagitahu awak..
walaupun saya selalu buat awak cam tu...
saya tetap ingat kat awak..
makin kurang text dgn awak makin rindu saya..
kat awak..
huhu..
sayang awak..
rindu awak..

ok lah..gua x mau layan jiwa lagi..
hahahaha..
mood: sedih..penin..
chiq hilang lagi..
salam



No comments:

Instagram

aku dan blog

Daisypath Friendship tickers

oppss!

Daisypath Anniversary tickers

linkie ♥

ikut.ikut