Monday, February 28, 2011

-februari.habis-

assalamualaikum..
salam sejahtera..
nak taip ap ek??
k la..
nnti la..
sengaja memenuhkan post list gua..
nak letak ni la...
gua copy and paste from FB UiTMKT group..

Apabila seorang lelaki benar-benar jatuh cinta dan setia pada kekasihnya dengan ikhlas, perubahan sikapnya dapat dilihat dengan jelas. Hati lelaki yang dianggap keras selama ini, tiba-tiba menjadi selembut kapas. Bahkan lelaki yang mabuk cinta sanggup berkorban dan melakukan apa sahaja untuk kekasihnya. Sekeras manapun hati lelaki ia akan ...mengalirkan air mata apabila hatinya dilukai. Namun kaum wanita janganlah mengambil kesempatan di atas pengorbanan yang dilakukan lelaki untuk mu itu.

Jangan kamu anggap teman lelaki kamu seorang yang kuat membebel sekiranya setiap masa dia cuba memberi kamu nasihat. Ingat, nasihat bermaksud mengingati. Dia akan sentiasa mengingati orang yang dia sayangi agar hubungan yang terjalin berjalan lancar tanpa sebarang masalah. Itu tandanya dia amat menyayangi perhubungan di antara kamu. Jadi, terbukalah mendengar nasihatnya.

Cemburu! cemburu sebenarnya tanda seseorang itu terlalu menyayangi kamu dan tidak mahu hati kamu berubah. Bukan bermaksud dia ingin mengongkong kebebasanmu, tetapi dia cuba mengambil berat setiap apa yang dilakukan oleh kekasihnya pada setiap inci. Jika kamu setia padanya, tidak salahkan dia cemburu asalkan tidak cemburu buta!
Jika sudah sayang, macam-macam akan kamu fikirkan termasuklah bimbang akan kehilanganya. Begitu juga jika teman lelakimu menyatakan dia selalu memikir dan risaukan kesudahan hubungan kamu. Ini bermakna dia selalu fikirkan mengenai hubungan kamu dan bagaimana untuk menyelamatkannya dari berakhir begitu sahaja. Kalau boleh biarlah ke jinjang pelamin, baru berbaloi!

situasi di mana teman lelaki marah dan sentiasa curiga setiap kali kamu bercerita atau berjumpa mengenai lelaki lain di hadapannya. Jangan risau. Bukan bermakna si dia ingin mengongkong perjalanan hidupmu, tetapi risau sekiranya kamu mula berpaling tadah apalagi setelah berjumpa dengan lelaki yang boleh menjadi pencabar terdekatnya. Ini tandanya cintanya begitu mendalam terhadap mu..

Ada juga lelaki yang cepat berasa sensitif dan mudah marah sekiranya apa yang diperkatakannya tidak diambil perhatian, lebihlebih lagi dari orang yang dia sayangi. Baginya kamu bersikap acuh tidak acuh. Hal ini boleh menimbulkan perasaan cemburu meluap-luap, tambahan pula sekiranya kamu boleh menjadi pendengar setia apabila berdampingan dengan orang lain. Pasti dia merasakan dirinya tidak berguna pada kamu.

Lucu tapi hakikatnya begitulah apabila lelakimu berperangai tidak ubah seperti anak-anak kecil semata-mata untuk mendapat perhatian daripada teman wanita. Si lelaki mahu bermanja dan inginkan kekasih hatinya melayannya lebih daripada orang lain yang pernah kamu sayang. Kalau dia merajuk hati, sesekali cubalah untuk memujuknya. Jangan pula kamu sangka manjanya itu mengada-ngada. Bukan senang lelaki sanggup mengubah sikap machonya kepada seorang lelaki yang berperawakan manja.
Hanya untuk orang yang disayangi sahaja.

baca ye..
k la..
renung2 kan..hahahaha..
babai..
knez

-dia.100.like.this-

assalamualaikum..
selamat pagi semua...
morning..
hahahaha..
actually gua sje je nk buat post ni..
yela kan..
bkn sng nak capai followers yg ke-100 ni..
maklum lah..
gua punya blog ni bkn gempak sgt pn..
hahaha..
stakat cerita sal hidup gua..
siapalah nak baca sgt kan..
pape pun..
itu bkn penghalang bg gua utk terus menaip ye..
hahaha..
ok..
nama saudari tu ialah..
NURUL ARZYAN BINTI ABD MALEK..


ni blog saudari ni..

tahniah buat saudari ye..
tq juga ye..
bkn gua x hargai yg lain2..
hargai GILA..
tq byk2 kerana sudi memollow gua yg x seberapa btol ni..
hehehe..
ok la..
gua nak pergi class plak ni..
jumpa lagi..
babai..
knez

Sunday, February 27, 2011

-komen.gua.blog-

assalamualaikum..
haha..
gua baru je sudah blog walking..
ok..
tntg blog walking..
pada pendapat lu org..
ok ke blog walking ni??
sbb ad org x suka kerja2 ni..
org tu ckp la..
bukan gua..
helo..
dia x sedar ke yg follower dia ramai tu coz blogwalkers??
come on la kak..
ini blog la..
bkn website syarikat..
kalau blog syarikat..
org x ingin pn nk tgok..
juz utk order brg2 boleh..
blog kan umum..
tempat menambah ilmu..
meningkatkan tahap pembacaan ye..
blog ni mcm satu tmpat tau..
kita kena melawat..
bersiar-siar..
wehh..
dgr sini..
BLOG WALKING ni hebat la..
ok..
love blogwalking n blogwalkers..
muahh..
lu org dah berjaya menmbahkan traffic gua..
cm bagus kan??
yela..
lu org yg bloggers2 ni..
x PERNAH pikir ke???
blogwalkers ni la yg menaikkan semangat lu org nak berblogging???
sedarlah skit..
okeh??
about tutorial..
biarlah kalau blogger tu nk share pape pun..
lantak dia la..
hobi dia..
blog kan free..
suka hati dia la..
dia dah bosan kot taip sal dia je..
dia nk ajar la plak org lain about blog..
kan bagus berkongsi ilmu..
kalau blogger taip sal GF or BF..
lntak la..
mmg dia suka cmtu..
blog juga adalah DIARY UMUM ye...
alahai..
lebih2 plak gua ni..
emo skit..
biasa la...
bkn nk mrah..
cuma terkilan..
cm la dia hebat sgt..
ceh..
smpai satu masa nnti gua juga akan buat tutorial..
cuma x smpai waktu ag..
hahahaha..
ok..
kalau lu org x suka bca enty2 yg jiwang2..
or yg membazir kan masa lu org..
tutup je la..
x yah sebok2 nak stalking lagi..
helooooo...
ini blog..
blog menggunakan internet okeh...
internet seluruh dunia ye guna..
kalau lu x nak tgok entry tu..
masih belambak kat luar sana nak tgok ye..
sikit pun X MENJEJASKAN..
traffic??
haha..
benda tu sekadar penaik SEMANGAT..
cukup!
ok la..
maaf kepada sesiapa yg terasa..
siapa mkn gula..dia terasa manisnya..
haha..
 POST INI ADALAH UMUM..
tiada unsur politik..
harap maklum..

babai..
penat la bila jiwa x betul ni..
knez

Saturday, February 26, 2011

-hujung.minggu.terengganu-

assalamualaikum..
cewaaahhh..
taip title cm tu cam gua ni duk kat negeri lain je..
hahaha..
x de makna nya gua nak g jalan2 kat negeri lain melainkan terengganu..
lu org tau knp????
hahahahaha..
sbb minggu ni gua penuh dgn test dan assignment..
kahkahkah..
padam muka..


ok..
ni muka budak poyo..
poyo gila..
HAHAHAHAHA..


knp dgn mereka??
hahaha..
helo cik adik..
ni camera sy la...
knp awk2 plak yg di snap..
aiyaaa...


hahaha...
cuaca sgt panas ye...
gua siap boleh senyum comell je kn???
siap terpejam je..


ok..
popmpuan suka berposing dpan camera kn??
adakah ini sifat semula jdi???
agak2 nya la kot...
hahahaha..
pape pun..
jom heboh ini tidak la seheboh mana..
jom reboh ad la..
penat kaki gua nak jln wei..
cuba byangkan parking kat butik mama..
jln smpai shah bandar???
APAKAH??
letih la brader...
pape pun..
payung cukup berjasa semalam..


nmpak nya..
kanak2 kita sdg bergambar di cendawan ribena ye..
hahaha..
2 botol spulooohh..
trademark ribena..
3 botol lima belasss..
mai2..


ok..
heboh2 gak..
surau jgn lupa singgah..
muka bengang..
2 jam menunggu deli9..
ceh...


ni..
no comment..


kami LAPAR la gila..!
hahaha..
sekian laporan gua..

p/s: tgahari td ad common test far..
yes..
gua blur..
x ingt..
salah jawapan..
agak bgus kan???
pape pun..
cntik baju kurung baru gua kan??

jom heboh in baju kurung..
i like this..!

babai..
knez..

Thursday, February 24, 2011

-roses-


roses..
huhu..
yeah..
cantik..
wangi..
comey..
cute..
sedap mata memandang..
jelita..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

BERDURI..

sungguh pun cantik..
namun sukar utk didekati..
angkat bakul nmpk...
tp ini realiti..

itulah..gua...

k la...
babai..

Wednesday, February 23, 2011

-rahasia.gua.cinta-

assalamualaikum..
yepp..
gua seklai lagi berblogging ye..
bkn kerana ap..
kerana pening memikirkan tugasan akaun..
sorry encik kamal..
bkn x nak buat..
nnti buat ek..
hehehe..
tajuk kat atas..
rahsia gua..
ye..
ok la..
gua kasi tau..
1. gua paling x gemar org ketiga..
harap maklum..i dont need them..
sbb gua tau..
mereka akan mengacau bilaukan keadaan..
mereka suka mengAPI-API kan pergaduhan..
kalau gua ad masalah..
biar KAMI sendiri yg hadapinya..

 2. gua x suka lelaki yg ego..
ini kerana..
gua adalah seorg yg sgt egois..
hahahahaha...
x de la..
ntah la..
no komen..
mmg gua ni king control..

3. gua nak lelaki tu yg cinta gila kat gua..
bukan gua yg terhegeh-hegeh kat dia..
haah!
apakah??
ayat agak tersirat..
yesss..
sbb nya..
mmg prinsip gua cmtu..
gua bkn jenis yg terhegeh-hegeh nak kejar laki..
helooo...
blah la..
biarlah laki yg suka kat kita..
lama kelamaan..
InsyaAllah kita akan suka kat dia..
:)
sbb kalau kita yg trhegeh2 kat laki tu..
even sebenarnya dia juz lyn je..
and x anggap apa2 hubungan special ngn kita..
apa akan jadi??
DIA CARI LAIN..
ye..
sbb ap???
sbb dia x suka kat kita..juz lyn kita je..
arghh..
realiti..
sedih kan??
so..
jgn memilih sgt ye..
terima je ap yg telah ditentukan..

ok..
x nak taip dah..
k la..
babai..
knez

-adakah.dia.bengang-

assalamualaikum semua..
salam kembali ye kwn2..
ermm..
gua ad soalan nk tny lu org..
apa pendapat lu org tentang..
org yg ambik kisah dgn study dia???
ermm..
gua agakkk..
dan cukupp..
bengang sebenarnya..
bkn ap..
adlah sorg hamba Allah ni..
gua x tau la hidup dia cmne skrg..
nmpak cam x terurus..
SELALU dtg lambat ke kelas..
tiru nota lam quiz..
apakah??
org lain susah2 hafal nota..
dia main sng je tiru nota..
patut la quiz ko tinggi..
BLAH..
x aci btol..
lam klas tdo je kot..
ye la..maybe dia excellent..
ok..
x pe la..
gua x nak pikir negatif..
tp masalah nya..
kalau x susah kan gua x pe..
ni x..
dtg lewat..
pastu gua plak yg kena text dia..
tny sama ada nak dtg klas ke x..
gua x nk smpai lec naik hot je..
lewat setengah jam..
kalau kampus lain..
gua x tau la lec tu akan buat ap..
lec kat sini mmg baik hati..
terlajak..
gua dgr kat U lain..
lewat je..
terus kena halau..
ceh..
tpkan..
bez la hamba Allah tu..
dtg lewat..tidur lama...
markah tinggi..tiru nota..
wei..
tiru kawan sudah la..
wat pe tiru nota..
x adil...
tp gua tahu..
Allah maha berkuasa..
pasti si dia akan mnerima balasan setimpalnya..
ok la..
dah penat..
bye..
knez

p/s: test MGT ramai yg meniru..
hahaha..
kelas yg satu lagi..
klas gua x tau lah..
hahahaha


Monday, February 21, 2011

-ceh..dia.tiru.gua-

assalamualaikum..
salam 1UiTM..
ok..
gua baru abis kelas ngaji..
skrg tgh melihat rumates gua tgh bengang dgn org yg nak print handout..
"x leh ke print kat library"..
=.="
kurg asam btol la..
hahahahahaha...
choiiii~
dia tiru gua???
spe tu??
ala..
org ar..
spe agi..
yg gua bangga sgt ni..
dia ni agak la femes blogger..
ahaksss..
yeahhh..
absolutely glamer ar bebbbb...
tp kan..
gua bkn nak tuduh dia..
coz tu hak peribadi seseorg..
hahaha..
pape pun..
ad BLOGGER tiru gua..
k la..
masa utk study..studooo..
babai.
knez

p/s:actually gua sje je nak taip cm ni...
kasi gempak je..
naik lif tekan sndri..
hahahaha..
publisiti la kwnnn....
hahahaha..
ok..BLOGGER tu femes..
kot..
hehehehe..
gua bkn nk mngata..
tp blog dia superb bez..
laiiiii...
mengantuk baca ye..
babai again.

OK..
stu lagi...
GUA SIHAT JE..
=.="
jgn rindu2 ye..
heeeeeeeeeeeeeeeee....~

Saturday, February 19, 2011

-cinta.gila part 1-

rehat jap...
makan..
solat..
lappy on charge!
huhu..
sabarrr...

-cinta.gila part 2-

dah abisss...
huhuhu..
enjoy it..

-hargai!-


ssh nk dpt org yg slalu hargai kita kn??
kdg2 rasa gak KEBODOHAN nya..
mood: sedih

Friday, February 18, 2011

-storyboard:first story part 1-



continue...
coming soon...
wait!!!
knez

-roomate's.birthday.hangout-

 assalamualaikum..
selamat petang semua..
hoho..
update lagi..
yeahh..
gua mmg suka..
heeeeeee...
ok..
HAPPY BIRTHDAY to my roomate..
NOR AZIZAH BINTI MAT ZAINI
sweet 19 ok sygg..
x moh sedih2..
huhuhuhuhu..
dah dewasa kamu..
gua patut paggil lu KAKAK JIJA la...
ahaksss..
papepun..
selamat hari jadi ye..

sempena hari ni..
kami S142 kuar lepak2..
kat secret recipe..
ad org belanjaaaa..
syiokk btol hidup kn???


tu yg tudung putih tu pny besday..
bkn tdung itam ni...
hahahaha...
kek jija ad nme 'JIJAH' tu...
choco cheese..
tergamam jap gua time rasa kek ni..
perghhh..
padat gila..
uhhh...
terasa smpai ke langitttt..
hahahaha..


si sepet..
berbunga di leher..
hahahaha


auuu..
rabbit...
hoho..
comey x???
yg sebelah tu kucing..
hahahahahaha


ni besday girl..
hohoho


indulgent vs choco walnut..


kami x nk publisiti..
sorryyyy...


apakah maksudnya???
intai spe tu??


mereka kat belakang tu x g solat jumaat ke??
shhhhhh...
no komennn


candid itu lawa..
ahakssss..


kebulur nasi ek???
helooo..
sini x de nasi ke??


lesbo..
#$^&*)%$#


eii..
mls nya nak taipp....
aiyaaaa


credit to ikin niki yg glamooor tuuu..


encik..
x nak byar boleh???


hahahaha..
kat secret ad ayam golek???
wahhhh..
hebat..
ok..
ini kat rasamas..
ikin niki yg glamooor tu blanja kteorgggg..
ngeee~
kenyooong..
tq


huhu..
peace for rasamas..


akak..
nk nasi putih..
ayam masak merah..
sambal belacan..
dan budu..
cmpur ulam..
air sirap oren ek..

okeh!
nnti smpai..

*alangkah bgusnya sekiranya rasamas ad menu itu..
hahahaha


heloo..
hehehe..
background bank islam tersayang..
baik punyaaa


ad gaya model rasamas x??
cm lisa surihani tu..
hahahaha..
ad la skit kn?


ikin niki glamoooor..
fuhh...
berdebar dowh duk ngn dia ni..
biasa la..
awek mark...
hahahaha


hahahahaha..
pe kes???


mak cik2..
kebulur???
ckp je la..
ikin niki buat muka cmtu..
woahhh..
deboor ase..


ayam ini enak..
siapa mau??
bwk plastik ye..


hahaha..
ni mmg hobi gua la..
jgn rsa aneh dan pelikk


gaya baik punya..


tompok+comot= TOMOK

haha..
k la..
tu je..
mood:happy..

p/s:bibik gua dh smpai..
yess..
ngee~

-arghh.bibik.takde-

ok..
assalamualaikum semua..
huhu..
gua sentiasa mengharapkan cuti yg nyaman..
indah..
segar..
bahagia..
namun..
apakah itu???
arrrrrrrrrrrrrrrr.....


bibik x de???
knp la org kat umh x ckp awl2 kat gua..
x de la gua nak basuh baju sendiri..
kemas2 rumah..
basuh kereta..
huhhh..
yesss...
gua YANG buat sndri..
ermm..
ni yg x SERONAAAAK ni..
aiya..
ini bukan bermaksud gua ni x pndai buat kerja2 ni...
sorry ye..
gua boleh la buat...
cuma..
kdg2..
nak jugak rehat nyer..
ye la..
penat belajar..
ingtkan balik umh ley la rehat2 skit..
perghh..
cannot2..
x pe la..
berkorban la...
actually bibik gua g KL..
hah???
bibik g KL??
yeeeee....
dia g ngn mama..
g smbung passport..
mama lak g smbung passport antarabangsa..
erm..
npe x smbung sini???
ntah la..
mama ckp x ley!
ooo..
ok...
so..
bibik gua x de kat umh..
pada HARI JUMAAT ini..
x bez btol la..
nk msak..
tp barang2 lepas guna kena basuh sndri..
ishh..
x bez2..
tu la readers2..
kdg2 susah gak x de bibik ni..
ermm..
k la..
nak g masak nasi..
jemur baju DUA bakul..
masak nasi putih satu periuk je..
ok..
dah..
nnti nak kuar..
hehehehehehehehehe..
bye..

p/s: gua bkn manja..
tp juz nak bg peluang kerja utk bibik..
kasihan..
nnti dia bosan..
hahahahaha...
k la..
bye2..
knez..

Wednesday, February 16, 2011

-test.biz-

assalamualaikum..
salam sejahtera..
hahaha..
ni namanya x de kerja..
ad klas pkul 12 ni..
smpat lagi berblogging..
hahahaha..
biasa la..
cm dah pndai je gua..
mls la nk baca business lg...
peninnn..
mlm ni ad test business..
aiyaa...
arap2 gua bley jawab la...
ermmm...
ni subject penting jgk bg gua..
huhu...
papepun gua juz bertawakkal kpd ALLAH..
insyaAllah boleh jawab..
gua skrg cmne ek??
ntah la..
x tau..
mixed feeling..
gua pun x tau kenapa...
nak marah ad..
nak nangis ad..
nak happy ad..
x tau..
emosi x stabil..
biasa la pompuan..
huhuhu..
k la..
bye2..

p/s:semalam study..
kejap study..
kejap tidur..
almaklumlah cuti kottt..
hhuhuhu..
salam maulidur rasul ye readers2..
even org x baca pun blog gua ni..
saje eksyen sorg2..
ngeeee...
k la..
bye skali lagi..

Tuesday, February 15, 2011

-dorg.kampung.budak-

gua x suka bdk KAMPUNG yg KAMPUNG..
huhh..
bkn nak hina..
sma skali x de niat cmtu..
cuma kesal dgn perlakuan dorg..
tu la bdk kampung hulu ganu..
mmg btol2 HULU ar..
bkn nya x pndai..
pndai gila...
tp x tau la npe jdi cmtu..
lain kali ambik gambar..
bkk baju terus pun x pe..
gua x ley blah dgn komen cm ni..


huh...
ok..
gua bkn nak msuk cmpur..
tp gmba ni umum..
lam fb..
gua lalu2 je..
then intai2..
ermm..
pape pn..
gua x suka pompuan cmni..
sumpah...
k la..
salam..

Monday, February 14, 2011

-lahir.hari.dia-

assalamualaikum..
huhu...
happy birthday to mr.UBI..
like this..


hahaha..
listening to the SELALU MENGALAH song
by seventeen..
gua TAK SUKA org berkira ngn gua..
dan gua TAK SUKA org sombong..
gua TAK SUKA org yg pentingkan diri sndri..
mood: sakit ati..kecewa..
gua juga TAK SUKA org berlagak hebat...
sorry..
lu cannot be my fren la...
urmm..
rindu zaman skola..
huhuhu..
ad lg x ar gmba time skolah..jap
search..
ADA..


huhu..
zaman bdk2 ni..
x pndai bergaya ag neh..
peminat pn x de..
hahahaha..
actually nak taip sal pe ek..
ohh..
sal birthday dia..


haha..
rmai ckp bdk ni gemuk lam gmba neh..
hahaha..
yela kot..
mkn x kawal..
bkn salah gua..
jgn ye..
salahkan dia..
dia suka mkn mcD..
huhuhu..
actually birthday dia ni la ari ni..
so sweeeeeettttttttttt kn..
14/2..
haha..
sweet sgt ye...
ok la..
wish gua for him..

dah besar..jgn main lebih sgt
semoga jadi sorg yg matang..(ANDA SUDAH BESAR)
jangan cepat putus asa ye..
jangan cepat mengalah lam sesuatu hal..
pertahankan hak kamoo..jgn bg org lain rmpas dlu..
belajar elok2 ye..
ingt awek..erkk
jgn lupa singgah la ganu ni ye..
jangan lupa diri..
tu je kot..
nak bg lagu la..

I NEED YOU by UNGU
ala..lagu ni dia dah kasi kat gua ari tu..
tp biarlah...
suka kot..


Oh baby don't you know how much I love you

Oh baby don't you know how much I miss you

Oh baby don't you know it's true

I love you, I love you
I miss you, I miss you

Oh baby don't you know how much I love you
Oh baby don't you know how much I miss you
Oh baby don't you know it's true

Oh baby don't you know how much I need you
Oh baby don't you know how much I want you
Oh baby don't you know it's true

I need you, I need you
I want you, I want you

Oh baby don't you know how much I love you
Oh baby don't you know how much I miss you
Oh baby don't you know it's true

Oh baby don't you know how much I need you
Oh baby don't you know how much I want you
Oh baby don't you know it's true

Oh baby don't you know how much I love you
Oh baby don't you know how much I miss you
Oh baby don't you know it's true

Oh baby don't you know how much I need you
Oh baby don't you know how much I want you
Oh baby baby I want you
Baby baby how much I love you
Baby baby how much I need you
*jiwang kot..
hehehe..
tu je la..
k la..
selamat hari lahir mr.UBI..
by sayang,
knez

Saturday, February 12, 2011

-jogging.rajin.tersangat-

assalamualaikum..
salam 1UiTM..
bak pengumuman di kolej kerawang..
hahahaha...
ok..
tajuk dia atas..
jogging..
gua jogging??
ye!!!!
ingt x boleh ke..
even semput pun jogging jgk la...


hai..
gua jogging jgk tauu..


dah penat??
byk peluh...
dah lme ek sendi2 ini tidak dikejutkan..
hahahaha


ye..
atlit kita...
berlatih la syg wei..
jgn peace2..


ini..
org mls..
nak ambik gmba je...
x malu..
dah la dpn khalayak ramai..
aiyoo..


then..
kami lepak di batu buruk..
mencari breakfast pagi..


wajah yg kelaparan..
senyum tu cover je...



ashaLOT..
bdk byk mkn..
ngeeee~
mkn2 ye..


khusyuk btol ko ni tehah..
hahaha..
gua tgh tensen ni..
mana ROTI SARDIN gua???


dorg ni semua mkn tosai..
ap ke bez nya tosai tu...
dah la msam..
x sdap ar..
tp boleh la tlan..

haha..
k la..
no mood la plak..
bye..

Friday, February 11, 2011

-mott.the.cat-

nama sy encik COMOTT..
huhu..
sy dijumpai dihalaman rumah cik knez..
time tu sy basah kuyup...
abg yo yg tlong tarik sy kuar dri pokok2 bunga yg tajam tu..
thanks abg yo..
then..
abah mandikan sy sehingga sy menjadi comey semula..
tq utk abah juga..


knez..
sy nak tdo ni..
plizzz..
sy ngadu kat mr.UBI kn..
dia mmg x suka golong sy kena buli..
hahaha..
awk x tkot ngn dia ke??
ngadu kangg


eiiii..
gerammmmmm...
knez..
geget bju knez...
urmmm..
sdappp..
bau awek mr.UBI ni mmg besh la..
wangi jeeeee...
nak peluk boleh???
hehehehe...


huh...
k la..
mls nak lyan da..
knez ni mmg btol2 teeeeeeeetttttttttt..
x suka la..
k la..
nak tdo jgk..
lantak awk la knez..
ambik la gmba2 seksi sy ni..
bye2..

p/s: knez...sy tau awk rindu kan senior sy..
chiq tu..
tp ingt la..
chiq da pergi jauh da..
skrg..
awk jaga sy je la ek..
insyaAllah sy boleh ganti chiq..
selagi hayat dikandung badan..
selagi kudrat ku ada...
syg knez...
muahhh...

Thursday, February 10, 2011

-dia.famous.la-

assalamualaikum..
wahahaha..
x de kerja btol gua ni...
ntah knp rse nak menaip la..
biasa la..
bila bosan melanda diri..
heeeeeee...~
ok..
dia famous la???
siapa yg femes??
ish3..
siapa lagi kalau bukan shabat kesayangan gua..
hahaha..
ermm..
dia dah ad beloggg skrg..
wah3...
mkin famous la akak sorg ni..
x pe2..
gua lagi suka...
ad kwn blogger..
even dia famous dri gua...huk3..
namun gua rilex je..
sbb gua x kejar kefamousan tu..
ececececechhh...
btol ni!!!
gua juga x memerlukan dana dri nuffnang..
buat masa skrg biarlah blog ini ditaip..
utk tujuan gua shaja..
sbb ni blog persendirian..
x memerlukan nuffnang sgt la...
lgpn gua student je..
x pkai byk duit..
ok la..
sal akma ni..
hurmm..
dia agak comey..
cute..
putih..
gebu..
hakhakhak..
pape je lah..
yg pasti mmg rmai peminat dia nih...
good2...
syg awk akma..
dulu dia skelas ngn gua..
pndai btol dia ni..
markah slalu dpt tinggi..
tu yg naik kelas B..
hahahahahahaha..


haaaaa...
caya x ckp gua???
comey kan dia..
femes2..
fan dia kat fb je dah 4000 ke atas..hmpir 5000 dowh..
fren gua x smpai 1200...
hahaha...
lu org bley add dia kat blog dia tuh...
taip je lovely akma..
msti kuar nama dia..
k la..
pape pn dia mmg comey..


ok..
di atas adlah blogger2 yg femes gtu..
ASHALOT n CHOI..
hehhehehehe..
ni mmg candid btol2 la...
kan tehah???


ok..
ap nama benda ni ek??
gua x pndai eja la...
tp skrg benda ni dah gua lekat kan di fon gua...
tp x tahan lama..
dah tercabut skit2..
ngeeee~
bdk ganas kottt..


ok..
gua kurg puas ati sket ngn benda ni..
sbb benda ni ar yg memalukan diri gua n sabahat gua..
oleh kerana terlalu leka ngn ejaan GARDIGAN di atas..
kami telah melakukan perkara yg memalukan diri sndri..
hahahahaha...
tp kan..
mydin mmg ar saja je buat salah eja kan..
lawak kot di eja cmtu..
ok..
cerita malu kami:
ari tu gua g shopping ngn tea..
naik la atas..
nak cri senduk je...
then pergi tgok bju la..
tgok plastik la...
tgokla apa2 yg patut kn..
then..
smpai kat simbol cardigan ni...
gua terus gelak2..
coz mydin salah eja..
yela..
kdg2 ad gak yg salah kn..
bhagian cardigan ni dkt je ngn eskalator..
then..
gua ajak la tehah trun..
bwh la troli yg berat gila tu..
then...
masa turun eskalator tu..
kteorg nmpak la baby nih..
dia duk lam troli..
mak dia bwk..
dia otw nak g atas..
kami plak nak turun..
gua siap peace2 lagi kat baby tu..
yela..
jarang kot gua buat cmtu..
hahahahaha..
then smpai je kat bwh..
gua ckp kat tehah..
"jom bayar"
then gua tgok lam troli..
terkejuttt..
kaget...then gua ckp kat tehah..
"wei..kita dah byar ke brg2 ni?"
"blom la.."tehah jwb..
then kami tgok la ap yg dlm troli tu..
then gelak2..
hahaha..
lu org tau knp??
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
sebab kami telah tersilap troli..
wahhh..
malu gila!!!
dah la lam troli tu semua brg dah byr tau...
ad plastik ag..
bengong btol la...
malu siootttt..
tp pape pn..
yg malunya kami..
org len mana tau kami tertukar troli...
aiyyyyyaaa...
then..
boleh plak gua pergi tinggal troli tu kat bwh..
then naik atas..
pergi cri troli kami blik..
sepatutnya kami kena la naikkan semula troli tu..
huh...
naik atas smbil tergelak..
then smpai atas..
jumpa troli kami..
then nmpak mak cik cam resah je...
then tehah pergi la tny..
"troli mak cik ilang ek?"
mak cik tu cm blurrr skit..
"a'ah..ye"..mak cik jawab..
oo..
"troli mak cik ad kat bwh.."
dkat ngn eskalator bwh tu je..
smbil menunjukkan jari ke bwah sana..
"ohh..ok2..terima kasih dik ye.."mak cik tu ckp..
hahahahaha..
KELAKAR gila dowh..
dia cam anggap kami ni penyelamat dia plak..
sdgkan kami yg memberi dia masalah..
aiyaaa..
sorry ye mak cik...
kalau mak cik baca ni..
sorry ye byk2..
huhuhu..
apa yg lu org rasa???
hahahahahaha..
kelu.


ni KACANG ye..
byk GILA..
kat mydin ni..


ni la troli kami..
x byar lagi ye..
kih3~


ok..
cntikkkkkkkkkkkkkkk xxxxxxxxxxxx???
huuuu..
gila jap gua..
hahaha..
menda ni si akma tu la jual..
hebat bukan???
hihihi..
nak order??
pergi blog dia..
x pn fb je dia..


ni loker dia..
hahaha..
kemas kn???



ni akma punyaaa...
semua dia pnya...
eii..
brp inggit la semua ni agak2??
x snggupp la gua nak buat cmni...
no3..


ok..
tu bobo..
akma jgk pny kot..
peminat bg kot..
hehehe..
yg memegang bobo tu lawa jgk..
suka pkai tudung lawa2...
naisah namanya..
matlamat dorg ialah nak lawann...a****..
hehehehehe..
stylo btol dorg2 ni..
roomates2 dorg suka bergaya..
i like u all girl..


ok..
gmbar curi..
tengah menunggu tehah..
dftar brg elektrik..
dah setel pn skrg..
hahahaha..


ok..
kengkawan...
meh dftar cepat2 ea...
ari kamis ni last..
n kamis ni jgk la ad test mgt...
yesss...
huhu..
cepat2...
hirau kan byg2 yg tgh snap photo tuh..

ok..
tu je..
x larat da...
esk nak g jogging..
kwn2 tlong kejutkan ye..
k la..
salam syg dri misskaynezz...
muahhh


Instagram

aku dan blog

Daisypath Friendship tickers

oppss!

Daisypath Anniversary tickers

linkie ♥

ikut.ikut