Tuesday, March 29, 2011

-earth.not.feeling.well-

assalamualaikum..
huargggggggggggghhh...
kelas CANCEL..
yeah...
bazir air je mandi..
i say mannn...
uh...
earth not feeling well..



yeah..
statement dri lecturer QMT gua..
benar katanya..
beliau ckp..
dunia ni dah tua..
dah NYANYUK...
macam manusia jgk..
sekejap hujan..
sekejap panas..
sekejap ribut..
sekejap taufan..
pastu..
gempa bumi..
then..
tsunami..
hujan semula..
panas..
mendung..
ribut..
petir..
hujan lagi..
erm...
penin lak...
tu la...
lecturer tu cerita lagi...
masa Nabi S.A.W naik ke langit..
dlm peristiwa Israj Mi'raj..
Nabi ada ternampak seorang perempuan tua sangat..
membongkok-bongkok..
then Nabi tanya Malaikat Jibril siapa dia?
Malaikat pun jawab..
itulah usia dunia sekarang ini..
cuba bayangkan..
zaman Nabi bila?
berapa beza tahun zaman Nabi dengan zaman kita?
kalau zaman Nabi, usia dunia dah tua,zaman kita sekarang ni?
usia dunia dah jadi berapa??
wallahulam..

ok..
back to the topic..
bila difikirkan kembali..
sampai bila dunia ni akan terus bertahan..
dengan terlalu banyak kemajuan yg melampau2 dri seluruh negara..
yg mmberi impak kpd dunia..
laut..
semua nak tambak..
hutan..
semua nak licin..
sungai..
semua benda kita nak buang..
sedarkah wahai manusia???(termasuk gua ni)
ish3..
Subhanallah..
Allah Maha Besar..
manusia yg alpa..
meLAYU juga..
:(




tgok tuuuuuuuuuuuuu...
tanah runtuh..
gua x tahu jgk benda ni kalau x Puan Shida yg buat annoucement..
hoho..
:)
love Puan Shida..<3
ini bermakna lagi senang la ABANG BANGLA nak masuk kolej..
MELAWAT kita-kita semua...
yeahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh..
TIDAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
oh...
apa nak buat ni??
uwaaaaaaaaaaaaaaa...*ayat mr.UBI slalu guna..
hoho
duk diam2 sudah..
KENAPA?


sbb..
pagar kat hujung tu dah roboh..
disebabkan Istana yg sedang dibina tu ar..
aishhh...
tgok3...
kan senang ABANG BANGLA nak masuk..
x pikir ke??
mmg x pikir kebajikan org sekeliling btol..
human welfare??
aishh..
KAMI ni perempuan la...
hello2..
pelik gua..
pagar Istana je dah tinggi..
mmg x kan la perompak nak panjat kan..
baik tidur je kat rumah..
hahahahaha..


ok..
tenang knez..
tenang..
hohoho..
baca itu ye..
KECEMASAMN...
dinasihatkan bertendang tenang..
tidak relax gelabah..panik..
hoho..
bagus kan UiTM??
cewahhhh...
ala..
wajib tampal..
prosedur..
hiasan kolej...
baru nmpk LAWA..
good job..!


ok..
payung gua rosak!!
nak payung baru..
payung meydeen ni mmg x tahan lama la..
eh...AKU SUKA!
suka sesangat payung rosak ni..
ni gua curi snap gambar..
tu payung bilik nini&titi..
nak payung tu boleh??

hoho..
mesti payung naik harga kan skrg???
*********************
ok..
hari tu gua ad dgr tehah choii~ ckp malaysia bakal kena gempa bumi...
ini kerana titik ap ntah telah beralih ke malaysia..
malaysia kan mana ad titik ap ntah sebelum ni..
aman je kan..
tp disebabkan effect dri tsunami di japan..
titik tu teralih dri indonesia ke malaysia..
ermm..
mintak jauh la ye..
aminn..
nak ckp x nak..
x boleh jgk..
kalau benda dah ditentukan..
tawakkal je..
tambah plak..
gua dpt flash message dr MyLife..
Inflaksi akan bakal MENYERANG x lama lagi di Malaysia..

ni kerja google search..dia bg gamba ni bila taip Inflaksi Infeksi..

bunyi cam main2 je kan??
tp mungkin btol kot..
teknologi skrg sumpah hebat..
semua benda boleh forecast..
*sorry ye kalau terkeluar bahasa2 Universiti..
selamat memasuki alam Universiti ye adik2 junior..hik3..peace!!

sebagai seorang rakyat yg bijak dan comel..
kita harus la..
berjaga-jaga..
utk mengharungi dugaan ini dgn sabar dan jayanya..
ok..
first!
sekiranya hujan terlampau banyak..
kita harus lah..


simpan purse kita mcm ni..
dlm plastik..
supaya kulit/leather dia x rosak..
syg kn kalau beg mahal murah rosak..
uhuksss..
beg jugak kan..



second!
sebagai seorang jutawan budak ACCOUNTING..
kita haruslah menyelamatkan BlackBerry di atas..
ia adlah nyawa ye..
kalau tuan puan nak tau..
benda ni kalau hilang..
haha..
balik tanam sayur sawi la kat umah..
x yah masuk exam..=.="
selamat duit yuran..
boleh shopping byk2..
'0'


ok..
third!
jgn lupa..
semua yang berlaku adalah ketentuan Ilahi..
kita hanya manusia yg lemah..
redha dan terima apa yg terjadi..
berdoalah utk kesejahteraan kita umat Islam bersama..
ingt..
so..
bawa la Al-Quran sekali ye..
jaga lah ia sebaiknya..

bala dtg tanpa mengenal org yg jahat ataupun org baik..
semua sama..

ok la...
sekarang ni kampus gua banjir...
tu la pasal..
kelas gua ari ni cancel..
bapak ar heaven gila..
hoho..
kalau nak g kampus kena naik rakit..
tp rakit gua patah daaaa...
boat pulak bocor..kena duri..
siapa ada sampan???


awk2..
nak pinjam buleyy??



ini pun ok!
ok la..
babai..
hibernate time!
knez.

Monday, March 28, 2011

-kasut.oh.kasut-

kasut..
ye..

selamat malam semua..
post ke-4 utk hari ni..
free la sgt gua ni..
esok ad hafazan..
hafal pn x abis agi...
aiseymannn..
siap on9 agi...
keh3..
biarkan..


ok...
dia ARLH..
gua rse semua org tau kot...
gempak kot..
femes GILA dia ni...
lam bilik 206..
kat kampus???
hik3...
ye jgk kot....
bhAHAHAHAHAhahaha..
BLAH..
semalam..
semalam..
semalam..
ari jadi dia..
26 March 2011...
selamat maju jaya ye cayunk..
jgn nak birthday sgt la kan..
ek eleh...
bajet ah...
hahaha...
selamat ari jadi yep..
thun depan duo ploh da...
tua...
cam akak senior..
bising je tau..
-dorg x leh duk diam,nnti SAKIT-
hahaha...
tp gua tau..
ASHA ROSHADA LOT HASHIM..
bkn cmtu..
Ashaaaaa...
K buat ni khas untuk Asha..
lukis sndri ni..




ok..
ni jadual klas gua next semester..
hahaha..
cam sikit je kan???

ok..
kasut..
hahaha..
gua ngn tehah tiru qila..nk tau citer???
jom click sini..
blog dia spesel..
ad lagu nasyid..
huhu..




ok..
penyepit kad matrik gua rosak..
fine..


seluar merah..
ngee~
brani kan gua..
tp malu la jgk sikit...
trennnddd...bak kata ikin niki..




ok..
ni harga crocs td..
satu..RM109.90..
murah je kan??
sekali elaun je uh...
hahaha...
spe tipu spe skrg???

ok la..
babai..
homework time..
knez.

-utusan.edisi.special-

halo dunia...
hohoho...
salam..
ok..
kali ni segmen gmbar pada minggu ni..
oleh kerana gua tgh tensen tahap cipan time dpt result test FAR..
inilah hasil kreatif gua..
kasian mangsa kita!!!
hahaha..
heran ap gua..
lantak ar...
x tau nak buat ap...
hoho..


maaf encik teddy..
kamu jadi mangsa gua..
tu lah...
tgok gua semacam je..
cam nak cari gaduh spe suruh??
PADAM MUKA..
pondannn..~


ok..
ni kasa block ok..
hahaha..
maksud gmba ni??
hahaha..
betapa suka nya sang lelaki tidur di kala ujan turun mendayu-dayu..
ni ambik kayu..
cucuh3 kat kaki dia...
bez ni..
kah3..
x jahat pn kan??


ok..
ni sje2 je letak..
nak bagitau..
yg ni...
sedaAp gila...
deli9 punya...
RM3.50
spe nak order??
sebelum kul 7 mlm ek..
ok..
next post..babai..

-test.GUA.sedih-

assalamualaikum anak2..
huhu..
selamat petang..
ok..
sempena title yg sedih kat atas uh...
gua nak jdi sedih la...
ok
gua dpt 55% utk test FAR150..
71% utk test MGT153..
perghhh..
sedih3..
sadisssss...
uhuksss..
maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...
x mau..
x pe la..
tawakkal..
redha..
usaha!
ok..
so...
in conclusion..
gua bkn nya pndai sgt....
jgn tuduh2 lagi ye...
gua dah mention ni...
gua ni MALAS..
ok.
dah.
babai..
next post!

-permata.yang.DICARI-

ok..
kita mulakan dengan salam..
bak kata Choii~
ASSALAMUALAIKUM..
salam 1UiTM..
yeah...
knp gua begitu bersemangat??
saja2 je..
nak promote UiTM la..
selangkah ke UiTM..
hebat..
hahahahaha..
ok..
nak start dgn gmba dulu ke stoly moly dulu??
konpius ni..
konpius = perkara yg terjadi dek terlampau byk benda nak share..
ok..
title..
apakah??
cm jiwang kot..
*damn..
* = ayat tehah..
bkn gua..
hahahaha.....
hari ni gua SESANGAT penat..
kelas begitu byk..
pertama skali..
gua nak wish birthday utk abah..
abah..
SELAMAT HARI LAHIR YANG KE 48..
may ALLAH bless you always..
love u so much abah...
muahhh...
tq for everything..yep3...
even gua tau bapak gua x de masa nak baca blog uduh gua ni..


huhu..
HASSIM MAHAT..
my super dad..

ok..
nexttttttt..........
sekarang kita main CPR pulakkkk..
jom....
ingt senang ke nak wat CPR??
hoho..
bukan senang..
payohhh..
hahaha..
Lovely Akma..
gua dah letak sndri gmba CPR gua..
lu don worry okaih..
hoho..


ok..
mula2..
meh sini nak ajar..
1. mula2 pastikan mangsa dlm keadaan SELAMAT..dan bebas AIDS/HIV
2. tepuk bahu mangsa..tny..'are you ok??'
sumpah kelakar..
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha...


dah la..
mls nak terangkan lagi..
kalau nak tahu..
google je la..
kan sng...



jom jadi penyelamat dunia..
suuuperrrmannn...
ayat tehah lagi..
kah3..


ok..
dah siap..
muka bergaya je kan??
yeahh..
yakin!!
itu kewajipan gua sebagai seorang student!!!
tu je la..
post lain lak..
gua nak bykkan post ni...
babai.


Friday, March 25, 2011

-berita.kehilangan.COMOT-


KUALA TERENGGANU, 25 MAC 2011- Seekor kucing yang bernama Comot, 4 bulan, telah dikatakan menghilangkan diri sejak dua hari yang lalu. Perkara ini disedari oleh pemilik bongsu atau lebih kenali sebagai SEEM NOOR AIN si pembuli kucing, apabila beliau mencari Comot untuk dibuli malangnya kucing itu telah tiada. Hal ini kemudiannya disedari oleh Nazirul Mubin, 11 tahun, dan segera melaporkan kejadian kehilangan mangsa kepada pihak tertentu, ANITA SARI, 25 tahun, merangkap Inspektor Polis dan pemilik kucing itu di kawasan tersebut. Namun begitu, Inspektor Sari tidak dapat menahan sebak apabila mendapat laporan itu dan segera mengambil (Music Player 3)mp3 dan mendengar lagu untuk menahan kesedihan melampau dan mengerahkan tentera-tentera nya untuk mencari Comot dalam Ops Cari Comotku (OCC). Namun begitu, berlainan pula dengan pendapat pemilik pertama nya, Encik Hassim Bin Mahat, 48 tahun, yang memberi keterangan bahawa Comot telah diculik oleh sang ular atau biawak lalu dimakannya. Berlainan pula dengan keterangan saksi, Wan Noordiran Binti Wan Long, 43 tahun, yang mengatakan bahawa Comot telah melarikan diri dari rumah untuk mencari jodoh sesuai dengan kehendak dirinya sebagai seekor jantan. 

      Namun begitu, usaha mencari Comot masih diteruskan kerana pemiliknya masih merasakan kucing itu masih berada di kawasan berhampiran. Seluruh keluarga mangsa masih merasa kehilangan Comot sehinggakan masih lagi menyimpan bekas makanan dan minuman kucing tersebut. Kejadian hujan dan banjir di Terengganu ini menjadi punca kebimbangan keluarga mangsa keran khuatiri mangsa lemas dan tidak pandai berenang walhal semua kucing pandai berenang. Sebarang pertanyaan ataupun urusan menghulurkan bantuan sama ada kewangan atau fizikal boleh hubungi di talian, 014-5442444. Kerjasama amat diperlukan.- Penulis Knez

:(
sedih lak gua baca berita ni..
uhuk3..
Comottt..
balik laaaaa...
bibik gua bad mood da...
ok.babai..
:(


dia dalam kenangan..

-pagi.INDAH.sweet-

assalamualaikum..
hahaha..
ni la aktiviti gua sebagai seorg student U..
yg pulang ke rumah pada ujung minggu..
BERBLOGGING!
wah3..
bunyi cm gua ni x de kerja buat kan??
study???
x mau..
result test semua cam "CENDOL" je..
aiseymannn...
lembik2 je..
gua nak gak result yg cam besi skit..
HEBAT je..
ermm..
sedih laaaa..
x pe2..
usaha2..
masih ad test 2...


okeyhh...
terlebih da introduction nyerr..
soly2..

ok..
ap yg sweet nya..
x de pape pun..
ni entry JIWANG skit..
x moh baca???
sudaaaaaa....
hahahahahaha..
x keeeessssaaahhhh..

ok..
semalam gua tdo awl..
tggu si dia msj..
x msj2..
tggu call..
x call2..
adeh..
nk on9..
abah x kasi..
tgh ujan/ribut/kilat..
ermm..
x tau la...
last2 tetido gak gua sorg2..
sedih btoll..
ye la..
gua paham dia bz..
ok..
diterima..
ad masa gua bz, x terlayan jgk si dia ni..
x pe la..
memahami satu pekerjaan yg mulia..
hohoho...
bgun PAGI ni..
gua cek tepon..
wahhh..
ad msj dr dia..

"to my lover, i want to say gud ntez n luv u. 
miss u so much. My life are not brighter without u on my side.
 Really need u to be the moon that give me a guidance when dark."
Received:
02:25:45am
Today
From:
<3 Dia
+6014514****

hoho...
cam magic x???
JARANG2 dia jiwang cm ni..
hahahahahahaha..
mabuk ngn essement kot..
hik3..
tp yang JELAS..
sumpah GUA suka!!!
terharu kot...
tq ye encik UBI...
syg kamooo...

ok..
tu je kot..
sweet x?????????????
bunyi cam gua je ad bf kan??
hahaha..
biarkan..
if somebody yg x suka sgt bloggers taip sal cintan cintun ni...
lu org jeles la tuh..
ok la..
babai...
hoho..
knez.

Thursday, March 24, 2011

-graphic tablet..seroNAK-

assalamualaikum..
selamat petang semua..
hoho..
ok..
GRAPHIC TABLET...


ap tu??
apa function dia??
huhu..
ok kwn2..
menurut buku AIS130 yg gua prnh blajar..
tu adlah input device..
function dia ialah utk bebudak atau anyone yg bljr SENI LUKISAN..
hahaha..
x pn..
digunakan oleh pelukis komik..
gua rasa2 je lahhh..
hehehe..
kalau nak tau lebih lanjut..
nak order ke..
google yearhhh..
usaha snddri...
ok..
BUKAN ap...
kat umh gua ad satu mende alah ni..
hik3..
bkn nak berbangga..
mahupun berlagak..
tp nak BAGITAU..
hahahaha..
ini kerana abah nk guna..
atau dlm erti kata lain abah nk belajar mende ni..
ooooooooooooooo...
gua hanya tumpang sekaki dua..
hik3..
gua bkn pndai mana nk guna menda ni..
saje2 je..
.
.
.
.
gua tetap setia dgn ni...


atau


hahaha..
ambik kau..
guna benda ni lagi senang la...
mmmg ar tablet tu nmpak bez..
tp nak belajar nya susah..
tgn gua keras...
haha..
x berseni..
pape pun nk bgtau..
header gua yg baru ni gua guna tablet..
yg chatbox tu guna mouse je ye..
tu je la..
gua baru smpai umh sebenarnya..
excited wifi lajuuuuu..
kah3..
k la...
babai semua..
muahhh..
love u..
love ubi too..
knez.

Tuesday, March 22, 2011

-kerja.TERBAIK.wei-

assalamualaikum..
kembali berblogging..
hahaha..
cam sronok je dpt komen byk2..
sukeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee....
dulu gua disable comment bkn sbb ap sgt..
sbb x de org comment post gua..
tu naik boring uh..
hahaha..
ok.

smlm gua dah menaip kn..
pasal shida...
yeah..
even gua x ingt mne..
tp gua pasti dia lagi x ingt..
hahahahaha
ok..
td gua main tekan2 kat fb..
then jumpa la gmba neh..


wah3...
x sangka plak gua..
ad yg ambik gmba ni..
huhu..
gua pun da lupa cmne terjadi nya menda2 ni..
yg gua rsa kwn2 gua yg buat ni..
gua x TERLIBAT okehhh..
hahahaha..
td buddy gua ni yg tag gua..
si shhda..


ok..
lihattt..
knp ad nama gua...
aishhh..
gua bdk baik la..

tp kann..
sumpah rindu time ni..
gua tau ni kerja sape..
yg pasti gua ingt ialah..
kerja DYNN, RAKAN2 .....GUA..
dan 
hahaha..
cam celaka je kan bila ingt balik..
smpai ati senior buat cmni..
kannnnn???
yg pasti shhda juga terlibat..
dan gua pasti tersgt2..
ad rmai lagi yg terlibat...
mls la nak mention nama kannn..
takut salah jerk..
hahaha..
knp KAMI sbgai senior sgt kejam pada ketika ini..
tau knp???
sbb junior ni suka sgt tgok tv..
time senior nak masuk je..
dah penuh ngn junior..
so apa lagi..
buat la propaganda..
hahahahaha..
pastu kan..
duk lam bilik tv..
mkn maggi..
perghhhh..
sedaaaappp..
pape pun..
junior ttap masuk jgk..
abis tu kasian doe...
muka kasian je..
tgok melalui tingkap..
alahaiii...
cian baby2 kita...
hahahahahahaha..
JUNIOR2 gua...
yg time tu jelah..
mesti lu org bengang gila kan??
first time kena buli kan??
relax sudah..
bkn selalu pn...
sekali sekala je kannn..
pape pun..
yg gua psti skrg...
junior2 gua..
x tau nk ckp cmne...
insyaAllah dorg ok je..
harap2 disiplin ok je la kan...
even dah ajar dorg jdi jhat..
hehehehe...
junior2...jgn la lu org buat kerja2 yg kami ajar ye...
sygi la junior2 bawahan anda pula..
jgn buli tau...
kamoooo x de hakkk..
KAMI SUPER SENIOR je ad hak membuli tuh..
coz itu sekolah kami...
hik3..
kami yg pertama...
ececececehhh..
tringat kat skola la plak...
='(

ok...
cukup smpai di situ..
buat kengkawan..

dynn: mu masih membuli ag ker???huhu..
pape pun selamat menduduki final ye..
aku syg mu...so jgn stress2 ye..

kwn yg lain: apa perasan korg bila dah masuk U??
then ad senior yg mengambil kesempatan..
means like bully la..
bez x???
hahahaha....
padam muka!
dulu time skolah RAJA kot...
skrg???
kuli je kan??
hik3...
 xpe..
itu lagi bgus...
skurg2 nya ad rasa hormat...
dulu kita la segalanya kannnnn...
skrg????
x kot...
muahahahahahaha....
k la..
tu je...

p/s lappy: knez...20 APRIL 2011 tu  tarikh nikah final kamoo.....
jgn duk main fb ngn blog je...
ingtttt...
even x dpt dekan pn tahun ni..
usaha utk dpt 3.00 ke atas..
=(
waaaaaaaaaaaaaaaa....result gua utk test dan quiz sgt ciputttt...
x pe..
itu da suratan hidup gua..
redha...terima..
konsep yakin nmpaknya sudah kelabu..hurmmm... =(
namun semangat gua masih belum terpadam sepenuhnya..
gua yakin masih ad jln nya..
yeahhhhh..
cari3 knez!
chaiyokkkk...

babai DEAN LIST semester 2...
=(
grab it again in semester 3!
=)

Monday, March 21, 2011

-mood: boshaaaann-

assalamualaikum..
huissshhh..
sejuk..
dan mls nak mndi..
kelas pukul 12 nnti..
aiseymannn..
malas lahhhh..
ok..
apa gua nak taip ari ni..
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa......
x tau...
ngeeeee~
gila doh..
hehehehe...
ok..
nak story moly about my buddy..
jap..
searching for her pic..
.
.
.
.
.
.

ok..
biodata dia ni..
gua cuba ingt2 ye..
buat shhda..
kalau slah..sila MARAH..
haha..

nama: Syahidatul Fathhiyah binti Abd. Razak
nama kat kampung: mek yah...(hahahahaha)
nama samaran: redhotspicy(ni kes dulu2..skrg x tau guna atau x lagi)
umur: 19 tahun
tarikh lahir: 20/1/1992
itu gua copy paste je dr fb..
warna feveret: merah, pink
makanan feveret: x tau la...byk dia suka mkn..
tp skrg dia da kurus..
ohhh..
SAYA SANGAT CEMBURU..
bkn ap pun..
disebabkan dia kena masak sendiri..
tu la yg kurus sgt tu..
sbb lauk x sedap..
haahahahahaha..

perkara terbaik pernah dilakukan BERSAMA:
1. mengurung seorang junior bernama MALISA di dlm sebuah loker..
2. mengajar seorang budak baik menjadi x baik yg bernama ARIJA NADIA
3. addict komik..!aishhhh
5. KAMI suka makan bersama pada waktu petang..
sbb kwn2 lain cerewet nk mampus..we love eat..!
5.ala...tetiba lupa pulakkk..

ok..
perkara dia ajar gua:
1. dgr mp3..
2. SUPER JUNIOR...aishhh
3. tgok video2 korea...ish3..
4. ajar gua buat blog..
5. paksa gua main friendster..hahahahaha..
6. ajar gua jd jahat..

perkara gua suka buat pada dia:
1.sembunyikan kacamata nya..(ni kerja form 1-2)
2. usik pasal NAQIB
3. usik pasal KUDIN
4. suka ambik bantal oren dia...

kelebihan dia:
1.suka plug-in
2. x suka main teddy bear
3.kapten yg BERWAWASAN
4.perempuan yg CEKAL
5. AMANAH tu wajib..
6. x pernah skip mkn dgn gua..

kelemahan..:
1.sgt rajin
2.seorang yg pengemas
3.suka belajar.
4. sgt berdisiplin..konon..
hahahaha..

k la..
pnjg sgt da ni..
ok..
dia ad blog..
byk blog..
tp dia x mau bgtau gua..
x pe..
akan ku carinya SHHDA..

*nama mu sama cm warden ak kat sni..
gareeennnggg...

ok..
masa habis..
babai..
kwn2 yg lain..
nnti2 ye..


simple pilihanku..
yeahhhh...
 pesanan buat shhda..
*msti mu x de selendang kan???
hik3..
asyik tudung itam jerk...
heeeeeeeeeee~.
nanti gi india postkan postcard utk ak..

Friday, March 18, 2011

-MAKA.UiTMKT-

assalamualaikum..
selamat pagi..
hari yang cerah buat semua..
huhu..
x tau ar kot2 negeri lain hujan kilat..
ok..
semalam gua and tujuh org classmate..
berDINNER di permai hotel..
sempena MAJLIS ANUGERAH KECEMERLANGAN AKADEMIK..
huhu..
tema dinner ni adalah hitam putih..
TEMA ini sebenarnya agak menyusahkan kami sebagai pelajar..
yela..
stakat dinner cmni pn nk ad tema jgk ke..
kasian bdk2 tau..
pape pun..
semua berjalan lancar..
tq kepada pihak UiTM..
makanan yg SEDAP..
hahahahaha..
gmbar2 yg menarik..


actually ni gmba time last da..
antara pelajar cemerlang kelas gua semester lepas..
=.="
actually ramai lagi..
tp mereka dah berubah haluan..
huhu..
start dari kanan..
KNEZ
NADIA
HANY
SYIFAA
FARIHAN
WOOK
duduk: QILA

huhu..
7 semuanya..
dan kami bahagia begini..
hehehe..
go girls..
<3


haah..
ni dia..
ni baru smpai ni..
kami ke sana menggunakan kereta si Qila ni..
audi kot...
hik3..
suka3..
:)


ok..
ni perkara wajib bila berada di majlis dinner ye..
snap3!
huahuahua..


huhu..
senyum nadiaaaaa...
hahaha..
kwn2..
kamu semua jelita tauuu..


haaaa..
susah nk dpt posing cmni...
hik3..
candid ni..


kui3..


kami tiga dara jelita...
ceh..
perasaaaannn..
hahaha


koir...
ok laaa..


tgh nyanyi lagu UiTM ni..


lovely akma dan tudung warna2 dia..
dia x mau snap pic ngn gua..
bz kot...
huhu


apakh?


yg cun sikit..
hahahaha


cntik lampu PERMAI kn??


menari2..
time ni si ASHA Lot x de..


mkn2...
sedaaaappp kot..


ok..
special utk dia..
hihihihi..
ala model x???


ok..
dinner kali ni gua tidak mengenakan pakain model seperti dinner2 sebelum ni..
ini kerana..
baju model utk itam putih sgt kurang..
so..
ini baju mama!!!
hehehehe..
untung ma and anak sama size..
sharing is loving and caring..


choiii~~~
lebih ayu berbaju kurung..
nice la baby..
hahahaha


peace utk nasi yg sedap..
hahaha..
npe qila wat muka scary uh??


hany nk kerja kat permai ek??


bila wanita mula bergaya..
lelaki??
x tau!


bersama penari dangdut..
yeahh..
roshada..
pndai ye...

ok..
tu je..
semua gmbar2 ni ad lam fb..
sesiapa yg nak original..
mintak ngn gua..
tinggal kan email anda di chatbox or comment box gua..
ok..
chow..
babai..
knez.
Instagram

aku dan blog

Daisypath Friendship tickers

oppss!

Daisypath Anniversary tickers

linkie ♥

ikut.ikut