Friday, April 22, 2011

-tq.for.award.norgadis.labuan.:)-


assalamualaikum..
tq kepada norgadis bcoz bg ak award khas ni..
aku btol2 mintak maaf coz lmbt nak post kat blog aku..
maklum la aku bz ngn final UiTM..
pape pun..
tq bebanyak..
terharu..
huhuhuhuhuhu...
TQ ye..
siap ad gmbar lagi...
tq...
terima kasih..
sy sgt menghargainya..
tq...
siap ada gmbar aku...
arghhhh...
nyesal plak x bukak lappy...
kalau x boleh rply awl2..

ini..
blog norgadis..

-ok.fine.aku.nak.final-

assalamualaikum..
ok..
aku bz...
yeeeehhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaa..
penat pun ad..
yela..
dah terlama sgt jadi biawak..
asyik meniarap atas tilam je...
bwh kipas..
wah..
mmg syiokkk...
esok aku start final..
paper CTU151..
sape dah jwb paper tu...
text aku keyh...
aku bukan nak soalan bocor....
juz nak tau je...
sng nak cari jawapan..
hahahahahaha....
ok..
aku dah brp hari ek x bukak fb??
lupa da..
bukak blogger je...
coz tu je x melalaikan aku...
tambah lagi aku add semua follower2 baru aku..
thanks korang..
i loike...
hahahaha..
oleh kerana biawak kat cni x bukak fb..
its mean notification trkumpul tu agak la bertambah..
oh yeahhh...
tp bg aku byk cmni dah byk...


32?
34??
byk la tuh...
hahahahahahaha..


ok..
kengkawan sekalian...
aku mintak maaf bebanyak kalau aku x sempat nak rply korg..
heeeeeee...
aku dah start bz dah..
nmpak x aku bz??
oyeaahhhhhh..
siap berblogging lagi kan??
k la..
nak smbung bljr lg..
jgn rindu2 aku ea...

p/s: mr.ubi..
sorry ye encik ubi..
kalau sy bz..
huhuhuhu...
lpas final kita bersuka ria ye...
ni sje je on9...
tensen skit...
nk release..
kwn suh..
hehe..
k la..
l.u

Tuesday, April 19, 2011

-aku me'follow' byk.yg me'follow' aku semula??-


bukan nak mengadu..
cuma keciwa...
aku folo ramai...
tp..



tp yg folo aku semula???byk ni je??
redha..
ye..aku sedar..
aku x femes..
tp..
bg la aku sedikit harapan..
utk meneruskan perjuangan dlm dunia blog nehhhh..
uhuk3...
blogger ad jugak ea yg sombong???
aku kan..
kalau readers folo aku..
mmg jamin ar aku folo dia balik...
cuba bgtau sape yg aku x folo smula??
meh nak folo..
uhuk3..
pray for me...
final coming soon..
babai..

-seem.noor.AIN-

assalamualaikum..
hai rangers..
oppss..
hai readers..
bhahahaha..
ok...semenjak dua menjak ni..
bila dah nak dekat final ni,
aku makin buzy meng'ONLINE'..
aishhhh..
x leh jadi ni..
so aku dah decide..
aku x nak bwk lappy kat hostel...
so its mean that masa aku utk main fb and blog dpt dikurangkan..
aku sangat mengharapkan itu...
tolonglahhhh...
pelisssss...
even aku tahu..
dan mngetahui bahawa aku mmg kaki online..
dari dulu lagi..
sejak zaman frenster...
ermmm...
entahlah BELALANG..
x tau aku...
hahahahahahaha...
okay...
sebelum aku berpisah dgn lappy chelsea kesayangan aku neh...
aku nak taip satu post..
about my youngest brotherz sistaz..
hahahaha..



korg rasa dia ni perangai mcm mana???
huhuhuhu..
actually aku pun konfius beb...
hahahaha..


ok...normal kan adik aku..
gaya jantan x leh blah....
sengal dowh....
aku pun was2...
aishhhhhhh...


ok...
apa komen korang???
tgok tang baju???
tshirt??
jeans???
no pink???
ermmmmmmmmmmmm...
kekadang aku jelez gak ngn adik org lain..
ye ar..
adik aku ganas sgt...
pening aku...
redhooo...


yg ni agak ar nmpk keperempuan sikit kot...
hahaha..
x tau lah nnti besar jd cmne...
model???


hahahaha...
ni la akibat kalau jd budak x leh duduk diam...
abah x suka anak2 merayap x tahu hala...
so..
terpaksa diletakkan ke dalam benda alah ni...
yaaa!


ok..
bab2 buat muka hodoh ni..
haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...
budak ni mmg bijak...
pasti dia akan ajar korg...
bukan aku ajar dia ye..



ni haa satu lagi..
haha..
macho x???
dgn rambut cam tu??
lagi ar...
kekadang org luar konfius dgn dia ni..
boy or girl???


ok..
dia x pernah rambut panjang...
serupa cam aku kecik2 dulu...
abah x kasi tau..gatal..


ok...
ni time birthday dia..
korg tgok ar dia...
baju kurung??
seluar???
tudung???
apa kes??
tudung tu adiah birthday dri akma...
aku??
hahahahaha..
bg penampor je...
yeahhh..



ok...
ni gamba passport ye...


ok...
dia mmg pndai buat muka sama ngn aku..
hebat bukan...ad rahsia aku nak bgtau..
nnti ye..


huhuhu...
peace no war...
actually aku x la sebaik dan serapat seperti dlm gmba ni...
sbb aku duk ostel...
ermm...
tp boleh la kalau ajak gi lepak minum kopi..
kopi??
lepak??
yessss!


tgok ar kazen aku..
baju pink uh..
cute je kan??
bkn nak ckp adik ak x cute..
cuma pelik..
hahahahaha..


haaaaaaaaaaaaaaa...
ni??
korg paham cmne adik aku ni???
sape boleh tolong???


tp..
walaupun dia perangai cmtu...
dia still ada sikap girlnya..
tgok la tu..
sikat juga rmbutnya...
sbb ap??
sbb kat tmpat org len...
mmg ar cmtu..
depan org...
ngeeeeeeeeeee~


ni baru sudah make up...
kat umh kami at MELAKA...
hahaha..
nmpak jgk sifat perempuannya...
dia suka catwalk tau..
mesti kes ma aku slalu pergi fesyen show time pregnant..
hahahahaha..


aksi tiru aku...
=.='


ok...
ni ambil gamba sndri..
ok..


ni pencilcase dia..
lawa x??
dia cilok dri yo..
bertuah nyer budak...


korg pelik x??
budak drjah satu??
ad PEN???


ad gunting??
pemadam???
mana pencil???


haaaaaaaaaaaa...
ni la keje bdk ni..


ok...
ni dia...

budaknya...
hahaha....
tp dia ni ank manja abah..
manja sgt2...
aishhh..
tp aku x jeles pun..
abb aku dulu pun cmtu..
hahaha..
kelebihan dia..
*x suka pink
*x suka teddy bear
*x suka belajar..hahaha

ok la...
oh ye..
rahsia tadi..
erm..
sbenarnyaaaa..
aku dgn dia serupa je...
hahahaha...
nakal???
ishhh..
x la....
cmtu dia..
camtu lah aku..
cuma aku minat teddy bear ye mr. UBI..
hahahahahaha...

ok la..
babai..
knez.
study dlu..

p/s:
ain..
one day..
kalau dah besar...
mesti kau gelak2 kan baca post aku neh..
hahaha..
aku menaip ni pun gelak2..
=.='

Sunday, April 17, 2011

-dating.part.2: DSLR.suka.diorang..weeeee~-

p/s: sory..
tgn aku gatal nak meletak gmba2 ni..
pape pun..
enjoy yesterday..
credit to Amira Amran..
:)

-dating.part.1: jejalan.sentuh.angin??????-

assalamualaikum...
ok...selamat sejahtera kwn2..
aku ngah update blog time magrib2 ni..
hahahahahaha..
ok..
nanti nak gi solat..
sekarang aku kat rumah..
oooooyehhhhh...
siapa jelez???hahaha..
ok..
semalam pergi sooting shooting..
atau pun..
.
.
.
.
..

dating???
.
.
.
.
.
meeting???
.
.
.
.
.
outing???

hahaha...ok....fine...ting la...

ok...
yg sebenarnya...
yg nak gi shooting..
dia kat bwh nie je..
assignment dia kottt...
so wajib la buat..
kelebihan budak AD..
yeah..


kami menuju ke kampung cina...
suasana nyaman dan hangat..
erk???


ok..
pose ngn artis...
ana rafalli??
nope!
never...
hahahahahahaha..
knez ali???
oh...paham..=.='
knezkimi sudahhhh..


x tau la ap motif gambar nie...
ermm...
pemetik gitar??
mana bunyik???
x kuar punnnnnnnnnnnnn..
aishhh..
malu nk main ek???
opssss!
aku paham..


ermm..
aku nak buat header ni...
tp cm biasa kan???
so buat la header kat atas uh...


nak buat yg atas ni...
ok x???



kami naik KENARI...
tehah punya...
bapak ar sporty...!
fuuuuuuhhhhh yohhhhhhhhhhhhhhh...
ganas2...

ok...
solatttttttttttttttttttttt....

Friday, April 15, 2011

-Kemahiran.Insaniah.UiTMKT.sem.2-

assalamualaikummmmmmmmmmmmmm..
hai..
ok..
hari ni aku nak story sal diri aku..
=.="
mcm la aku ni slalu update sal org lain kan..
hahahahaha...
ok..
sebagai student yg agak baik dan SENTIASA menurut arahan dan perintah..
aku membakar semangat diri untuk mengharungi KEMAHIRAN INSANIAH...
hoho..
wajib ye adik2...
kawan2..
ok...
untuk KEMAHIRAN INSANIAH semester 2..
aku di arahkan untuk MENGEMBARA ke alam barzakh pantai pandak..
ok lah...nak dijadikan cerita...
aku dan kengkawan yg lain ditugaskan berjalan kaki..
menuju ke pantai pandak..
ohhh yeahhhh...

ok...oleh kerana aku seorang blogger x la tegar mana kan...
aku dgn cepatnya meng'updated' blog...
tgh peluh lagi ni...
wahhhhhhhhhhhhhhhhhh...
wangi siot...
:D
ok..
KAMI berjalan kaki ye...
masih larat!!!!!!!!!!!!!
*bkn tau cakap je lebih..
nak jalan pun ROHOK..
hahahahahahaha..


ok....
salwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...
ini bdk yg aku belikan cupcakes tuh...
actually..
kami semua ni tersangkut..
sepatutnya minggu lepas dah kita org g pntai..
tp ad bengkel FAR..
bengkel ni khas untuk bdk2 yg akan dapat 4.00..
por flat...
hahahahaha....
aminnnn..


tgok la muka dorang..
excellent babe..
yakin!..
terutama si baju itam tudung putih uh...
hahahahaha..


ok...semua kaki kanan..
kecuali mirah...
mirah dah mata sepet...
mana mata???
hahahahaha


ok..
ni istana kumpulan 5???
mcm kubur firaun x???
hahaha..
x kan???
cuma sikit je...
mcm kota constantinople je kan???


aku lupa la aku buat yg mana...
aishh...
=.='


yg pasti aku buat okeh...
aku x duduk saja2 membebel je...
hahahahaha...
paham2 je la ye..
sesiapa group aku dia tau spe dia...


alohaiiii...
ni krew2 istana kami ye...
semua aku tgok berbakat..
rajin..
berkerjasama..
aku bagi markah penuhhhh!


siot kau paan mahfuz!
nak bergambar tp malu2 tikus...
ceyt!


krew2 'istana menanti'??
hahaha..
nama istana x leh blah..
spe la yg reka..


ok...
seperti biasa..
bersama lisa surihanin surirumah...
hahahahaha..
ambek kau!


mereka suka main pasir...


dia x suka main pasir..
tp seluar dia basah..
dan penuh dgn pasir..
dia??
yg mana???
mstilah yg merahhh..
hahahaha..


kami group AC1102C tercicir...
ok..vote for us babehhh..


kat pantai td sejuk..
ada salji..
like this!


SATUUUU!!!
mesia....
oh yeah...
tehah comot!


susah bila jadi artis...
posing pelik skit semua org nak tiru..
oh ye..
hiraukan muka aku n tehah yg merah tu..
effect salji uh..

ok la..
masa untuk meRENDAM kan diri...
selamat menjawab test BPC esok??
???
BADAN PERTOLONGAN CEMAS...
hahaha..
ok..
babai..
knez.

p/s: kepada yg x BERGERAK langsung ketika KI berlangsung..
sila la bergerak...
jgn nak bela sgt la lemak2 kau uh...
nnti semester 4..
aku x nak DUKUNG kau...
hahahahahaha..
jgn tau nak bising2 je...
aktiflah sikit COMEL!!!

Thursday, April 14, 2011

-jgn.jadi.bodoh.boleh?

assalamualaikum..
aku tgh hot neh...geram bebenorrr..
arghh..
aku x leh tgok org tua ditindas..
wak luuu...
bengom punya mat rempit..
kau ingt awek buncit gebu yg kau gendong tu cantik sgt..
piraaahhh..
blah kau...
aku mmg x puas hati ngn kau..
mat rempit motor honda EX5 biru..
motor kau pun murah je kot..
even aku sendiri x mampu beli..
tapi..
sekurang-kurang nya sikap aku OK..
kau bodoh..
x reti hormat org tua..
kau tau kan dia mak cik tua...
bwk motor pun cam lesen L..
lambat..
tambah lagi mak cik tu duk kat tengah jalan..
pastu yg aku lagi kasian...time kau hon kuaaaaaaaaattttttt gila kat dia...
wei dia mak cik ok...
dlm peraturan jalan raya pun ada DITULIS..
jgn hon sekiranya ada haiwan di depan..
tp mak cik tu bkn haiwan...
dia manusia laaa...
kau buta ke kau bodoh..
eiii...
geraaaaaaammmmmm..
terkejut mak cik tu aku tgok..
dah la jln raya besar..
kalau jln kampung aku ok je..
mana tau,jln kampung tu bapak kau punya wahai mat rempit!!
kalau bapak kau kaya!
huhhh...
sakit2..mujur lah mak cik tu x jatuh ye..
kalau x..
mmg nahas la kau lam lokap...
mak cik tu cm gelabah...
eiii..
kau manusia ke???
dah la jln tu penuh ngn kereta2 besar...
mak cik juz moto wave je kot...
eii..
x mau pikir la..
dah la kau bwk awek..
apa brg derrr???
bwk awek naik moto je??
mana duit lu der??
awek oi...kau lak x pnas ke naik moto..
siap peluk2 lagi..
x berpeluh ke??
huhhh..
dah la baju kau singkat...
nampak seluar dlm pink kau tuh..
x takut berBELANG ke kat belakang tu...
hahahahahahaha...
siot...
dah la pakai jarang..
cewahhhh..
nmpak sgt nak tunjuk kannnn???
cakap je la...aku leh trima...mmg dasar kau mcm tu..
ei minah rempit, cuba kau bayangkan...yg pakwe sal kau yg hon kat mak cik tua tu,MAK kau???
hahaha..
mmg teeeeeeeeeetttttt la kau..
ok..
dah la sesi meluahkan perasaan ni..
penat la marah..
LAPOooooR..
dah bergendang-gendang perut aku ni..
oh..ye..
aku nak bgtau..
aku kat umh skrg..
hehehehe..
so no pic bcoz ni laptop abah..
ok...
babai..
nextttttttttttt...

Tuesday, April 12, 2011

-ridiculous-

oh..
hai semua..
ni entry kedua utk ari ni..
ok.
aku baru je selesai menduduki test ECONOMIC...
wahhhhhhhhhhhhhhhhh..
hebat x????
aku ambik ekonomi??
iye..
wajib kot...
ok..
tinggal dua minggu lagi nak exam..
dan aku???masih DISINI...
aish..
masih tidak begitu insaf ye..
apakah??
asyik2 on9..
bkk blog..
bab kata kwn aku..
asal knez je blog..
asal blog je knez...
aishh...
tp x la famous mne pun..
stkat kengkawan je yg memollow...
bkn artis pun..
hahahahaha..
jgn nak bangga sgt la kan dgn artis2 ni kan...
jgn kejar glamour ye...
(statement cm utk aku je kan?)
ok...
aku sihat je...
khamis ni ad quiz..
akaun ye...
ok..
pengumuman!!
oleh kerana masih ad segelintir readers or cyberfren yg masih blum pasti aku ni duk Universiti mana..
aku nak bgtau ni..
aku belajar kat UiTM Kuala Terengganu iaitu 10 Kilometer dri rumah..
yahhh...
agak jauh..
ok..dialog jomm...
P: peminat
MK: misskaynezz
*************************************************
P: jauh gilaaaa!!!
MK: ye3...
aku tau...
P: penat x???
MK: hah???penat???
x la mana....
P: tiket bas mahal x??
MK: ermmm..biasa2 je...biasa naik flight la...x tau harga tiket bas brp..
P: hurmmm,kampus tu paling besar kan???
MK: eh3...mana tau ni???*nada bangga!
P: ala....semua org tau kot...
owwwwwwwwwhhhhhh yeahhhhhhhhhhhhhhhhhh..
siapa yg bodoh skrg??HAHA..


ok..
ni aku ngn tehang beli kat kedai..
poyo je ayat uh..


ini untuk salwa..classmate


hahaha..
kembar aku..
miss shol tertukar aku ngn dia..


tedyyy..
jgn bunuh diri sygg...
huk3..
dont live me alone..


ok...aku paham..
kau rindu dia kan???
ok..
x rindu aku??
oh..
mmg rindu sgt la kan...
teman tidoo..

ok..babai..
knez.

-bertukarrrrr!-

assalamualaikum..
yeahh..
kebosanan menguasai diri memaksa aku..
untuk menggunkan adobe lagi..
hahahaha..
aku juz nak bgtau aku tukar header je..
cuma tmbah ni.. je..


ok la..
aku tau..
mesti korg x caya aku pndai buat tulisan2 tu..
aku tau..
aku ngaku..
bukan aku buat..
aku buat lam generator la...
ok..
aku share rahsia ekkkkkkkk..
yg graffiti KNEZ uh..
aku kebas at sini..CLICK SINI..jomm

and tulisan yg x gempak mne tu..
hahaha..

ok..
pergi buat ye..
shuh3..
yg gmba comel tu...??
oh...
itu gmbar kembar aku..
KNIZ..
aku KNEZ...
huhuhu..
pastu korg edit la guna adobe..
tq mr.UBI bg adobe..
luv u...



Sunday, April 10, 2011

-ayam.aku.si MILA.merajuk-

assalamualaikum..
ok..aku jux nak bgtau pasal ayam aku..
si Mila uh..
merajuk dah...
bosan aku pujuk...
tp x berkesan langsung..
siap buat muka dek je...
tgok aku pun dah x mau..
mila syg..
jgn buat aku cm ni...
aku tau kau terseksa..
tp semua bukan salah aku..
semua salah org yg terlalu nak jimat duit..
kau tau aku x salah kan??
tp npe kau x nk mkn..
si Joliey tu slumber je..
yeaaaaaaaaaaaaaaaaa..
aku tau dia itik..
maybe dia ok je..
sbb dia buang telur...
dia x ingt telur dia..
main bertelur je mana2 kan..
yea aku tau itu..
tp..
kau sabar je la..
aku yakin masih ada yg sudi terima telur kau..
kau pun tau kan aku jijik ngn telur fake uh..
sabar je Mila..
teruskan bertelur..
sku SOKONG kau..
chaiyokkkkkkkkk..


mila ku..
duk kat reban belakang KOLEJ kerawang..
hahaha


 ni akibat dari telur ayam palsu tu..
kasian..
seksi pun ye jgk..


 merenung masa depan adik nya..
adakah masih laku di pasaran..


ni je yg aku nak mention kan..
yg pasti Mila dlm dilema..
resah aku..
ada sesiapa tau cara nak pujuk ayam??
supaya bertelur..
even dah ad telur palsu yg lagi murah skrg..
any??
email aku yeah..
misskaynezz@gmail.com

p/s: Mila kirim salam kepada yg membaca ni..
dia harap korang sabar sebab...



dia x pernah wujud pun..
yg ada cuma Joliey..
si itk putih..
pape pun..
selamat tinggal..
hahaha..
babai.
 direka oleh knez.

kesimpulan..
aku takut termakan telur palsu!!!

anti-telur palsu..
hidup mila!!!
hidup Joliey juga..

-dah-

aku cuma nak dia..
bukan kau~
=.='

Friday, April 8, 2011

-rombongan.jenab.merangkak.bukit.CHENDERING-

assalamualaikum..
selamat bersua kembali..
okeh..
hari ni..
aku dan kengkawan ku yg comey...
merangkak ke puncak bukit chendering ituuuuuuuuuuuu......
bapak ar PENAT gila siot...
huhuhu..
x cukup nafas..
lelah oii...x yah cakap ar..
nak muntah pun ada...
dah la..
sekali ni je kot..
len kali kalau  nak join..
aku nak pikir 40 kali dulu..
pergi kali ni ,aku just pikir 10 kali je..
aku kumpulan no 5..
antara ahli2 nye...jeng3..


geng aku sendiri laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...
bhahahaha



peace..
sebelum pergi..
muka sihat je..


hahaha..
brief dulu..


dia budak 4.00
aku jelez..
sumpah!


hak3...
dia pndang camera aku x???


jom merangkak!!!!!!!!


puncak time..


kami 5..


dari puncak..
tinggi kan...
hahahaha..
bg aku dah CUKUP tinggi la ni..
x mau panjat2 daa..


ini istana..
dari pandangan atas..
kecik je kan??
tp nmpak besar..
yela..
besar dri UiTM nehhhhhhhhh..


minum2 air..
sy suka..


x tau ap motif gmba ni..



tepung?
a'a..
aku memang suka tepung ni...
sebab??
SEDAP?
iye...sungguh...


hahaha...pic with budak nyimak!(nyamuk)


jommm make up bersama ckinnnnnnnnnnnn..


kami budak ACCOUNTANCY yg kental beb!
hahahaha..
AC1102C..


tgok tu..
nyimak gigit dia..
darah daaaa..
kasian..
budak nyimak punya darah bez cam air sirap..
manis kott..


qila bwk beg first aid kew??
boleh isi botol air agi..
wah...
comel la beg QILA..




chak..
leader..


tehah..
leader's wife..
pendaki..


dari atas..



rehat..
check point terakhir..










jumpa landak ni kat tgh jalan..
dia jln lambat2..
ish..
patah duri agaknya..
hahahahahaha..


earth quake??


halo..
sy bersama knez...
sy sgt kurus..


sy la kucing UiTM...
minat sy??
UNDIKUCINGUiTMic number
send to 01451533**
ok..


hahaha..
ni la hasil merangkak tdi..
nasi..
tgok tu muka teruja...


qila..
si kura-kura myvi...
pantun skittt...
"kura-kura naik myvi, dia suka makan roti"
hik3


ganjaran penat lelah..
nasi putih..
ayam masak merah..
sayur air..
bezzzzzzz!

hahahaha..

ok la..
esok nak g pantai pandak pulak..
babai.
miss me??
miss u too..

-happy.BIRTHDAY.my.sis-

asalamualaikummmmmmmmmmm..
ok..
selamat hari jadi buat my sistazzzz..
kat umh uh...
8 April 1993..
8 April 2011..
tua sudah..
sweet 17th nur akmal..
ok..
semalam aku ngn family pergi kfc..
msti korg pelik npe aku x balik rumah je kan??
kan ad kereta...
jawpannya..
malas.

tu pun aku suruh ma dtg ambik kat kolej...
mls nak drive...x de duit nak isi imnyak..
sadis doe..

ini sebelum parents aku smpai..


dah smpai kfc..
masa utk bergmbar..
model hari ni..
SEEM NOOR AIN BINTI HASSIM..






abah memang sporting...
tolong ambik kan gmba..tengkiu..


pabila selesai...
semua jadi gini..



hahahaha..
happy day..eh..night!
ok..
babai..
p/s: akma, selamat menjadi dewasa...
syg kamu..

Instagram

aku dan blog

Daisypath Friendship tickers

oppss!

Daisypath Anniversary tickers

linkie ♥

ikut.ikut