Sunday, April 10, 2011

-ayam.aku.si MILA.merajuk-

assalamualaikum..
ok..aku jux nak bgtau pasal ayam aku..
si Mila uh..
merajuk dah...
bosan aku pujuk...
tp x berkesan langsung..
siap buat muka dek je...
tgok aku pun dah x mau..
mila syg..
jgn buat aku cm ni...
aku tau kau terseksa..
tp semua bukan salah aku..
semua salah org yg terlalu nak jimat duit..
kau tau aku x salah kan??
tp npe kau x nk mkn..
si Joliey tu slumber je..
yeaaaaaaaaaaaaaaaaa..
aku tau dia itik..
maybe dia ok je..
sbb dia buang telur...
dia x ingt telur dia..
main bertelur je mana2 kan..
yea aku tau itu..
tp..
kau sabar je la..
aku yakin masih ada yg sudi terima telur kau..
kau pun tau kan aku jijik ngn telur fake uh..
sabar je Mila..
teruskan bertelur..
sku SOKONG kau..
chaiyokkkkkkkkk..


mila ku..
duk kat reban belakang KOLEJ kerawang..
hahaha


 ni akibat dari telur ayam palsu tu..
kasian..
seksi pun ye jgk..


 merenung masa depan adik nya..
adakah masih laku di pasaran..


ni je yg aku nak mention kan..
yg pasti Mila dlm dilema..
resah aku..
ada sesiapa tau cara nak pujuk ayam??
supaya bertelur..
even dah ad telur palsu yg lagi murah skrg..
any??
email aku yeah..
misskaynezz@gmail.com

p/s: Mila kirim salam kepada yg membaca ni..
dia harap korang sabar sebab...



dia x pernah wujud pun..
yg ada cuma Joliey..
si itk putih..
pape pun..
selamat tinggal..
hahaha..
babai.
 direka oleh knez.

kesimpulan..
aku takut termakan telur palsu!!!

anti-telur palsu..
hidup mila!!!
hidup Joliey juga..

4 comments:

fsyifaa said...

mcm bongok je ak bce..hahahaha..
agak nk tpercaye lah kat blakang kolej krawang ade reban kan

mime92 said...

mila??? erkkk...=_='

k.n.e.z said...

syifaa: ala...ad je kot...anak ayam byk...luar pagar kerawang...hahahah

k.n.e.z said...

mime92: adeiii...x dop niat pn..alahai..x teringat lgsung..main letak je...sory3

Instagram

aku dan blog

Daisypath Friendship tickers

oppss!

Daisypath Anniversary tickers

linkie ♥

ikut.ikut