Wednesday, April 6, 2011

-ini.utk.kau-

assalamualaikum..
ok..
mula saat ni..
gua nak tukar bahasa diri..
gua tukar jadi aku semula..
hahaha..
sbb kekadang rasa x bez..
kekadang rasa bez..
tgok keadaan la..
tapi pape pun..
diharap anda memahami ye..

ok..dah cukup psal tu..
ni aku nak taip sal seseorang lam hidup aku..
penting???
yeah...
sangat2 penting..
sebab dia je yg slalu text aku..
nak harapkan korang??
blahh..hahahahaha..
ok...
aku mmg sgt sayang dia..
hahahahahahahaha.....
yeahhhhhhhhh...
susah wei aku nak buat statement macam ni..
ingt senang ke KNEZ nak buat statement sayang2 neh??
yeah..
hari ni aku berani..
ok...
skrg ni..
dia tgh ber 'KEM'..
kem la sgt kan..
ok...
aku tau kau ni susah nak baca blog aku..
selagi aku x bagi hint suh baca,kau x kan baca punya...
hahahaha..
mesti kau nak tanya aku.."mana kau tau??aku baca lah.."
hahahaha..
dan aku akan jawab..
"berapa lama aku kenal kau,sayang?"
haha...malu..(.'_'.)
panas la muka aku skrg..
jap!!!
sesiapa yg x suka baca post2 mcm ni..
baik kau blah cepat2...
jgn nak mengata aku...
kau click ye pangkah kat atas uh...
kalau kau tau yg mana pangkah laaaaaa....
sbb kau kan x suka post2 entry jiwang2 tahap semut api ni kan...(gatal)
aku x nak tambahkan dosa kau,mengata aku..
hahaha...
ok..
itu umum ye...utk sesiapa yg terasa la...
aku ok je..
x berdendam pun...
aku sayang semua orang..
ok...

sambung topic sepatutnya...
ok..
pasal KAU...
aku syg kau..
yeah...
aku jujur ni...
lantak la kau nak cakap apa pun..
sbb aku tahu..
kau syg aku jugak...
hoho...ok....
aku ingt lagi time kau usha aku..
time tu aku still masih ada bf..
tapi kau usha jugak aku..
kau x pernah tanya..
samada bf aku marah x, kau text aku selalu..
dulu..
aku x pernah kot pandang kau sebagai kawan yg LEBIH..
aku layan kau sama rata je...
tp masa nak dekat exam, aku kurang sikit ngn kau..
sebab kau bestfren musuh aku...
tapi aku tau kau bukan mcm dia..
hahahahaha...
dulu kau selalu story2 kat aku psal family2 kau..
enjoy je kan...
dulu aku selalu buli kau..
x tau la kalau kau dah x ingatkan...
time tuh..kaki kau terbalut..
dan aku x nak tahu pun kenapa..
tapi yg aku nak..
PIJAK kaki kau yg berbalut uh..
mcm seronok...hahahaha..
tp kan...
yg aku tahu..kau minat kawan study aku..
hahaha..
unbelievable...
tp aku x gelak atau perli kau eh...
lepas SPM kau ada usha aku kan...
tp aku buat bodoh je kan???
yela....
aku anggap kau kawan aku..
kawan yang setia dan baik...
tp kau ttap usha kan..
even kau tau..
aku ad ramai kawan LELAKI..
lawak ar...
aku sayang kau!

last2..
aku break up ngn bf aku...
masa tu jgk la kau usaha sungguh2 ye...
huhu..
kau rasa berbalaoi x kau buat mcm tu dulu??
dengan apa yg kau dapat skrg??
seronok kan??
sumpah..
aku sayang kau la..
dulu time baru kapel..
kita bahasakan diri 'aku kau' je kan..
then tukar..
'sy awk'..
segan gilaaaaa..
ye la...
dulu kwn kot..
lepak2..
borak2...
gelak2...
uh..aku ingt agi..
aku pernah mkn kfc depan kau...
time tu form 5 kot..
aku pun dah lupa..
kat giant...
yg aku ingt..
kau mkn sopan je...
kau makan ayam KFC guna satu tangan je..
sopan gila...
arghhhhhhhhhhhhhhh...
knp aku x mcm kau..
sedangkan aku...berterabur kot makan..
ye ar..
aku ni kan pelahap..
hahahaha..
kau kena terima yang awek kau ni suka MAKAN...
sampai sekarang kot kau makan sopan je..
makan satu per satu..
respect ar kau!
byk yang kau buat utk aku..
yeahhh..
aku tau aku ni menyampah kan???
gedik???
manja???
hahahaha...
nama pun aku ni pompuan...
mesti lah nak dihargai..
yeahhh..
aku tau kau bukan lah seorang yang romantik..
tp aku tau...
kau ada kelebihan lain..
yeah..
aku terima itu...
aku ok je..
cukup dah kau sayang aku..
ye ar..
sekurang-kurangnya ada jugak orang sayang aku kan??
bukak puasa???
pizza..
kau ingt???
byk kan kau abes???
demi aku yang mengada-ngada...
kau abes kan jugak kan..
:')
terharu...
kau kotakan janji kau time sebelum kita couple...
kau bagi aku teddy bear besar..
hahahaha..
susah kau nak percaya kan...
aku minat TEDDY BEAR??
heloooo..
aku kan perempuannnn...
hahahahaha...
sekeras2 aku pun ada hati jugak..
aku memang x suka COKLAT..
tp kekadang aku jeles tgok awek2 lain suka mkn coklat...
so aku mintak kau belikan..
mungkin kau pikir aku dah x btol kan???
hahahaha..
tp kau tetap belikan..
sayang kau!
lepas ni...kau belanja aku noodle station lak ye..
dah dua kali aku belanja kau...
no excuse ok!
:p

kau tau x???
aku syg kau...
sgt2...
even kawan2 aku suka sgt usik2 aku...
tp aku x heran pun..
x layan..
yg aku tahu..
aku ngn kau je...
mesti kau bersyukur gila kan, kelas aku semua perempuan..
kurang pesaing2 kau...
hahahahaha...
tp ingt la ye...
aku x perlu kan mereka2 utk hidup kat kampus ni..
cukup dah kengkawan aku yg menggedik2 kat sini..
no boys allowed here!

kekadang aku pernah jugak terpikir...
sampai bila kita ye??
ada jodoh ke???
bersama sampai tua ke??
susah betul nak dptkan jawapan tu...
lebih susah dari soalan akaun lagi tau...
tp aku pujuk diri aku..
aku tanam lam hati aku..
'selagi kau setia ngn aku, aku akan setia ngn kau'
tu je...
bukan maksud curiga ngn kau..
sikit pun x...
yela kan...
jodoh dan takdir di tangan Allah..
tapi pape pun..
aku redha je..
tawakkal...
kalau ditakdirkan aku dengan org lain...
kau jgn sedih...
dan aku tau kau x akan sedih...
sbb kau sayang aku...
mesti kau nak tgok aku happy kan??
sama lah dengan aku..
tetiba lah..
kau dengan org lain..
aku redha..
terimaaa....:)
open minded and professional...
ececececececececehhhhhhhhhhhhhhh...
dah ar..
penat laaaaa...
nak buat post lain plak...
kalau kau baca post ni...ALHAMDULILLAH..
hik3..
k la..
babai.
aku sayang kau..MR.UBI..

9 comments:

Syarafina Sabri said...

haha .. ok bru tau citer nye mcam mne . =p

k.n.e.z said...

fina:
tragis gak kan??
hahahaha

Syarafina Sabri said...

buat novel ah .. kuang3
citer zarul ari tu smpai mne dah ?

k.n.e.z said...

buat novel??
hahahaha...
x smpai situ ag...
cite tu??
dah lama terbuku..
habuk da...
hahahaha

Syarafina Sabri said...

blog tu pah mne doh ?

Kisah Si Mata Kuyu said...

amboi...
suke2x...

Kisah Si Mata Kuyu said...

amboi...
suke2x...

Kisah Si Mata Kuyu said...

amboi...
suke2x...

k.n.e.z said...

hehehehe..ap yg cik ira suka2???

Instagram

aku dan blog

Daisypath Friendship tickers

oppss!

Daisypath Anniversary tickers

linkie ♥

ikut.ikut