Tuesday, April 12, 2011

-ridiculous-

oh..
hai semua..
ni entry kedua utk ari ni..
ok.
aku baru je selesai menduduki test ECONOMIC...
wahhhhhhhhhhhhhhhhh..
hebat x????
aku ambik ekonomi??
iye..
wajib kot...
ok..
tinggal dua minggu lagi nak exam..
dan aku???masih DISINI...
aish..
masih tidak begitu insaf ye..
apakah??
asyik2 on9..
bkk blog..
bab kata kwn aku..
asal knez je blog..
asal blog je knez...
aishh...
tp x la famous mne pun..
stkat kengkawan je yg memollow...
bkn artis pun..
hahahahaha..
jgn nak bangga sgt la kan dgn artis2 ni kan...
jgn kejar glamour ye...
(statement cm utk aku je kan?)
ok...
aku sihat je...
khamis ni ad quiz..
akaun ye...
ok..
pengumuman!!
oleh kerana masih ad segelintir readers or cyberfren yg masih blum pasti aku ni duk Universiti mana..
aku nak bgtau ni..
aku belajar kat UiTM Kuala Terengganu iaitu 10 Kilometer dri rumah..
yahhh...
agak jauh..
ok..dialog jomm...
P: peminat
MK: misskaynezz
*************************************************
P: jauh gilaaaa!!!
MK: ye3...
aku tau...
P: penat x???
MK: hah???penat???
x la mana....
P: tiket bas mahal x??
MK: ermmm..biasa2 je...biasa naik flight la...x tau harga tiket bas brp..
P: hurmmm,kampus tu paling besar kan???
MK: eh3...mana tau ni???*nada bangga!
P: ala....semua org tau kot...
owwwwwwwwwhhhhhh yeahhhhhhhhhhhhhhhhhh..
siapa yg bodoh skrg??HAHA..


ok..
ni aku ngn tehang beli kat kedai..
poyo je ayat uh..


ini untuk salwa..classmate


hahaha..
kembar aku..
miss shol tertukar aku ngn dia..


tedyyy..
jgn bunuh diri sygg...
huk3..
dont live me alone..


ok...aku paham..
kau rindu dia kan???
ok..
x rindu aku??
oh..
mmg rindu sgt la kan...
teman tidoo..

ok..babai..
knez.

6 comments:

Syarafina Sabri said...

kembar tu muka slim jugak .

Oppa Kudin Nz said...

eleh,dekat je pon..

k.n.e.z said...

fina: ye ke???huhu..dia cerah sikit...

k.n.e.z said...

oppa: huhu..jauh laa..

aunis said...

seriously muke kau dueorg same~

k.n.e.z said...

aunis: ceh..ye ke???ptut la lecturer ak trtukar..hahaha

Instagram

aku dan blog

Daisypath Friendship tickers

oppss!

Daisypath Anniversary tickers

linkie ♥

ikut.ikut