Friday, April 22, 2011

-ok.fine.aku.nak.final-

assalamualaikum..
ok..
aku bz...
yeeeehhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaa..
penat pun ad..
yela..
dah terlama sgt jadi biawak..
asyik meniarap atas tilam je...
bwh kipas..
wah..
mmg syiokkk...
esok aku start final..
paper CTU151..
sape dah jwb paper tu...
text aku keyh...
aku bukan nak soalan bocor....
juz nak tau je...
sng nak cari jawapan..
hahahahahaha....
ok..
aku dah brp hari ek x bukak fb??
lupa da..
bukak blogger je...
coz tu je x melalaikan aku...
tambah lagi aku add semua follower2 baru aku..
thanks korang..
i loike...
hahahaha..
oleh kerana biawak kat cni x bukak fb..
its mean notification trkumpul tu agak la bertambah..
oh yeahhh...
tp bg aku byk cmni dah byk...


32?
34??
byk la tuh...
hahahahahahaha..


ok..
kengkawan sekalian...
aku mintak maaf bebanyak kalau aku x sempat nak rply korg..
heeeeeee...
aku dah start bz dah..
nmpak x aku bz??
oyeaahhhhhh..
siap berblogging lagi kan??
k la..
nak smbung bljr lg..
jgn rindu2 aku ea...

p/s: mr.ubi..
sorry ye encik ubi..
kalau sy bz..
huhuhuhu...
lpas final kita bersuka ria ye...
ni sje je on9...
tensen skit...
nk release..
kwn suh..
hehe..
k la..
l.u
Instagram

aku dan blog

Daisypath Friendship tickers

oppss!

Daisypath Anniversary tickers

linkie ♥

ikut.ikut