Tuesday, May 17, 2011

-yes.aku kejam kan?.aku.x.syg.kwn.kan?-

assalamualaikum..
huhuhu...esok result keluar...
arghhh...
debor wehhhh....ok fine...
macam aku je yg akan ambik result esok...
hahahahaha...
semoga berjaya mendapat keputusan yang hebat budak matrik!..
ok...sekarang musim cuti...
cuti la utk budak2 matrik dan diploma...
ok fine...aku jahat???
x la sangat kottt...
aku buzy kerja...ermmm...
x la buzy sangat...
being a good boss is not really easy..
hahahaha..
yela2...nak arah2 org..
ingt aku suka ker???
TETAPI...kala employees tu x RETI BAHASA...
haishhhhh..panas gak aku derrr...
wak lu...
penat la brader...cik akak...cik adik...
lu x paham ka???
lu main jelez ngn bos sendiri...
tp lu x sedar yg lu tu mcm mana???
lu asyik komplain gaji lu sikit or ciput gilerrr....
otak lu...!!
lu langsung x bersyukur la temannnn...
cuba lu pikir...
lu rasa kerja yg lu buat tu, BERBALOI x dgn lu punya gaji???
lu malas,lu melayu,lu tahu nak kerja senang je kan???
so...kerja senang, gaji???SENANG la...
lu dah tau, lu kerja kontrak kan..
so kalau lu buat byk..lu dpt byk kn???
tp lu buat ap???
lu tahu membebel je...
mengumpat majikan yg bagi gaji sama lu org meeeiii...

lu nak hidup senang...tapi LU BANYAK DUIT ka???
lu dah la malas kerja...mcm mana mau dpt duit meeeii??
lu tarak pikir ka???
lu nak beli kereta...ok...BELI..
lu nak kereta mahal...
tp bulan2, lu x mampu byr...
mcm mana MELAYU??
cina pnya org RAJIN gila doe....


ok...
aku dah salah masuk topic..
hahahaha..
ok...sekarang musim hari guru...
semua org duk sibuk nak gi skolah..
yeahhhh...
rindu...
semua org nak pergi sekolah...
nak jumpa kwn2...
rindu laaaaaa...
 lama x jumpa....
then ada yang tanya aku kenapa x join...
ok....aku jawab...
aku bukan x rindu sekolah..
aku bukan x rindu kwn2..
aku bukan x rindu cikgu..
aku bukan x sayang mereka...
aku memang rindu gila...
tetapi...
aku x suka berhadapan dgn bdk skolah aku secara beramai-ramai...
ok....ko nak ckp aku sombong??
yeahhh...aku ngaku aku sombong...so???
ko ingt ko???x sombong???
time susah ko cari aku....
time senang, ada ko ingt aku???
ko ingt aku ni BADAN KEBAJIKAN ke????
what the fish la frennn...
aku sedih la...
aku dah x kisah ko nak ckp aku apa....
aku dah serik...
malas......
reunion????
aku masih belum berminat...
seribu maaf ye....
tggu la aku umur lanjut sikit, aku join ar....
eh....memang tipu ar aku x rindu ko....
ko?????
aku nak jadi kwn yang baikkkk..
tu je...
so pliz be kind wif me...
ko berubah skrg kan???
:(

aku cukup sedih...kecewa????sikit la...
aku harap dpt brsama korg lagi....
ko x kn paham perasaan aku KAWAN...

aku kejam kan???
x sayang kwn kan???
x syg skolah kan??
x syg cikgu kan???
yea.....tuduh2 la...aku SUKA..

ko diam kalau KO X TAHU AKU MACAM MANA..

*p/s: ko itu umum...
siapa mkn gula, rasa manisnya...

SELAMAT HARI GURU...
babai..
knez.


6 comments:

Syarafina Sabri said...

gmabr2 tu comel la .

k.n.e.z said...

huhu...tgok ar...gambar dri camera spe...=='

Choda said...

huhu..comey ak dlm gmbo tu.haha

fsyifaa said...

eh hari guru dah lpas, kirim slmt ari guru kat pakcik ubi ea..hahahaha

k.n.e.z said...

ye...ubi ckp lmbt lagi smbut...27 hari bulannn..hahaha

hepi gurl said...

saya paham perasaan awak uh mcm mner. .chill okie cyng. .miss u. .ahaha. .pengakuan brani mati, ,

Instagram

aku dan blog

Daisypath Friendship tickers

oppss!

Daisypath Anniversary tickers

linkie ♥

ikut.ikut