Saturday, May 14, 2011

-kehidupan.remaja-

assalamualaikum...
kembali berblogging even urusan aku memang sedang menunggu...
x tau la aku cmne orang yg jd blogger tegar...
dorg x kerja or mmg blogging ni kerja diorang??
huhuhu...no comment aku... x memasal nanti cari pasal...
hahahaha..maybe being a boss is not easy...
hahahaha...statement angkat bakul la plak..
actually aku kekurangan MOOD dan IDEA...
mana ntah ilang...
ilang dek kepenatan kot...
tehah ada call aku...(x tau la spe call spe..:D)
tny aku..

tehah: ko kuar jln2 x???jalani kehidupan remaja yg ko nak tu???

knez: errrkkkk...memang x la kan...aku sibuk kerja je skrg...


ok....sekian...situ je aku ingat...
hahahaha...ok...
KEHIDUPAN REMAJA??
hahaha...bagi aku??ntah la...
kekadang aku rasa macam BEST je hidup remaja...
hidup lepak je...
nak itu ini...
mak bapak kasi je.....bez je kan...
hang out wif fren...mmg ar bez gila...
bazir kan duit mak bapak...
seroNAK kan???urmmm...
dan........................................................
kekadang aku x rasa kehidupan remaja sekarang ni berfaedah...
yela...
asyik buang masa je...
KALAU la mak bapak kaya...
no hal la der...
ni mintak duit byk2...
jumpa pkwe...
rempit....
then....
haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....pikir la sendiri...
semalam aku tgok cekerama TV3...
sedih gila...
ank dia hamil luar nikah...disebabkan hidup yg tensen...
dgn parent....family lak miskin...
hurmmmmm...
agama KURANG kottt...
last2...mak x kasi kawin dgn laki yg nk bertanggungjawab tuh...
mak dia ckp...
kalau nak kawin jugak....jgn sentuh dia...
wah...bapak ar menyayat hati...luluh jiwa aku jappp...
sampai satu saat...mak dia meninggal...AND...
yg seksa nya aku tgok....bdk tu x leh sentuh mak dia...
urmmm....mintak jauh la aku...
tu semua kes?????
nak hidup kaya...tp pikir cam x de otak...!
bunyi cam aku bengang gila je kan???
hahahaha...
agak ar...
aku ngah bengang ngn mat rempit..!
kenapa la diorang slalu jd tarikan wanita2 zaman sekarang...
apa yg ada pada mereka???
stakat motosikal sposen tu???
pergi kedai makan...bayar guna duit awek ??
minyak moto??awek topup kan???
haaaaaaaaaaa....
cam sial je aku dgr...
helo brader...cam bod** jer....
korg lagi suka kan kalau awek-awek korg gaduh sbb kamu kan????
hahahahaha...
persetankan kau la....!benci aku...
ok fine!
mmg aku benci mat rempit....!

aku dah pikir dah....
aku nak jadi aku je...
sempoi...tenang je der...
x kisah la aku remaja ke dewasa...
aku ikut arus je...
cuma satu je...AKU X MUDAH TERPENGARUH..
itu kelebihan aku kot...

haaaaaaaaaaa....
aku tgh ada problem ni...
ma suruh aku jogging hari2 ngn abah???
uishhh..parak ar...
ok ar...
mls dah nak taip...
nak tggu mr.K aku siap drama lak...
ok..
babai.
knez.

4 comments:

ayie said...

Best kot jd remaja..:)

k.n.e.z said...

@encik ayie..

ye ke???maybe bg anda best kot...:)

fsyifaa said...

ko kan bizwomn..bz..=)

k.n.e.z said...

biz woman or biz worm???hahaha

Instagram

aku dan blog

Daisypath Friendship tickers

oppss!

Daisypath Anniversary tickers

linkie ♥

ikut.ikut