Thursday, June 30, 2011

-aku ingin mencintaimu-

assalamualaikum...
aku kat rumah skrg...
parents off to China...
ermmm...aku pun kena la balik jaga adik...
penat???x la mana...
aku dah biasa....
sejak2 akhir2 ni aku asyik gaduh je...
x tau la knp...
akhir bulan kot...
mood aku dah x btol...asyik nak cari gaduh je....
aku x kisah kalau nak cari gduh ngn kwn...
tp yg mangsa nya adalah org kesayangan aku...
ntah la...
sbb tu la aku nak kurangkan msj ngn dia...
ye...dia mmg x phm knp ak buat cmni...
ak buat cmni sbb aku syg dia...
kalau2 selalu msj, nnti aku akan cari pasal...
then akibatnya...
aku yg akan sedih...nangis lagi...
dia pn sedih...
bodoh btol aku...:(
walau apa pn hati aku masih milik dia....
x prnh berubah pn...
ak ni bkn la ramai peminat sgt...
stkat main2 tu boleh laaaaa....tu sbb x nak lyan sgt...
tp mcm mana ak nak yakinkan encik ksayangan aku???
ak tahu perasaan dia...jahat btol ak...kan??
ak x de niat pn...cuma ak harap dia paham ak...
ak TERSANGAT memerlukan kepercayaan dari dia...
sangat2...
aku harap dia paham...
aku juz takut sbb aku, result dia down...
atau sbb dia, result ak down...
ermmm...ak dan dia sama2 nak brjaya....
kalau ad jodoh...leh ajak korg dtg mkn nasi lemak kan???
nasi lemak je???
yelaaaa...jimat bajet la derrr...
ok....aku jarang post sal jiwang2 ni...tp mlm ni...
biarlah....aku ckp kat dia nk mkn td...
mmg la dah mkn pn...sambil on9...
kalau aku bgtau, nnti dia jwb...
"x perlu bgtau...sy ok je...x perlu rsao.."
korg rasa patut x ak risau???
ak tau mksd dia cmtu..
cuma ak yg rasa sebaliknya....
manusia...
x prnh syukur dgn apa yg ad...
babai.
knez.


No comments:

Instagram

aku dan blog

Daisypath Friendship tickers

oppss!

Daisypath Anniversary tickers

linkie ♥

ikut.ikut