Thursday, June 9, 2011

-jet'aime-

assalamualaikum...
welcome to my errrrr...cun blog...
hahahaha...
cantik x template baru???
huhhh...
ni semua kes aku lupa nak download full old template...
so aku dah x boleh patah balik..
guna je la template seksi nehhh...
tp agak nice la...
cuma x leh wat design sendri..
yela kan....korang pun tahu aku suka one column je....
tp nak wat cmne...disebabkan kebodohan masa lampau kembali..
so itulah jawapan nya...dulu blog aku, dua dah reject...hancusssssssss
ceh...mmg sengal n sial la...dulu otak budak2 lagi...so pndai mana benda alah ni...
ok la...aku sekarang tgh MENAIP...ye la...mmg menaip pun...
atas tilam yang x berapa empuk...
sedang memikirkan nak balik ke tidak..
[even rumah aku ke kampus juz sepuluh minit]
aisehhhh...huhhhhhhhhhhhh..
penat la drive...NGANTUK pun ada...

ermmmmmm....
byk benda yang terjadi minggu ni...
my lovely partner accident...
huishhhhh....x la parah mana...
ok....orang ckp klu seseorang tu mengalami sesuatu..kita kena cakap x teruk...
sbb setiap ayat tu kan doa...
kalau kita cakap teruk...so...teruk lah nnti...
ermmm...so dia ok2 je...awk2 semua jgn risau ye...
tp aku akan kaget jugak laaaaaaa....
hari ahad aku jumpa dia...
lepak...minum..makan..mcD..
then ari isnin dia accident...hari selasa..x buat pape...
in process of healing..katanyaaa..
then ari rabu [semalam]..
aku n my bestie g umh dia...
melawat la sikit...
bagi semangat utk cepat baik..yela kan..
mana tau tgok muka awek terus magic sembuh ke...
kannnn...<3

hahaha...love this moment..

aku x prnh ambik gmbar ngn dia..so ni dah kira ok la kn??hahaha


hehehehehe...ok la...
hidup aku skrg still ok...
cuma aku hairan kenapa semester ni aku agak kurang persiapan untuk belajar???
kenapakah???
pembaris x de...
pemadam x de..
liquid paper x de..
pencil case pun kurussss je...
ermmm...
hairan nehhh....ni petanda aku dah bijak sgt ke???
hehehehe...byk la kau mengarut KHALIFAH...
jgn terlalu bgga diri....
=='
kau bukan bdk bijak n baik sgt pun...

ok fine...
smlm aku buat status pelik2 kat fb...
ye.....aku tau..korg x prasan pn kan status ak..
sbb kawan korg ramai sgt...
siap boleh buat fan club agi..
muka halus mulus kan....
x kan SIKIT kot peminat...
mesti la beribu2 kan...
x sah la kalau sorang2 x cukup 4000 above....
aku tahu lahhh....
nama pun STALKER kannnn...
bhahahahahahahaha..
ko ingt aku suka sgt ke STALK org???
ohhhh....
YES baby...!
aku mmg suka STALK org...seroNAK...
tp aku x de ganggu idup diorg...
korg jgn ingt korg x termasuk dlm senarai stalker aku..

nak tahu org yg jenis mcm mana aku suka stalk???

1. perangai cam gedik2 sikit..

2.lelaki yg ala2 girl..[haha]

3.status jiwang..tp muka gengster..

4.edit photo overdose..

5.muka lain...fb lain[ini cam aku sendiri je]haha

6.status cam berlagak famous gila..

7.couple peluk2..cium2..pegang2..rapat2 pipi..

8.user yg mmg on9 24 jam..[aku nak tgok,dia buat apa..x bosan ke?]

9.kwn skola rendah n menengah..

10.kwn2 blogger..:)

11.too fashionable...hahaha...[bunyi cam aku jeles?]

so...jgn ingt korg x de lam senarai tu, korg x kena ye..hehehehehehe..
but dont worry..
bcoz i'm not a SPAMMER..
juz a stalker...ermmm...


k la....klas time...
love u all..
babai.
knez.

2 comments:

aKu..&..KaMu.. said...

thniah...aku akn doakan kbhgiaan korang k :) ..makn nasi minyok awal2..nnt,korang ly makan nestum lak kn ? :P :? hahahaha..

k.n.e.z said...

ceh...byk la ko, akim gemuk!hahaha

Instagram

aku dan blog

Daisypath Friendship tickers

oppss!

Daisypath Anniversary tickers

linkie ♥

ikut.ikut