Monday, June 6, 2011

-tips.tackle.awek.kekal-

assalamualaikum and selamat pagi semua..
hye..my name is knez...
today i want to share about..
how to tackle a girlfriend...and keep savely with her..




wahhhh...ayat aku...sory la ye...
encik2 TESL semua...
aku bukan pndai sgt nk speaking2 nih....
ok...aku tgok ramai yg nk SANGAT bercinta...
tapi x tahu cara yang betul...
baru couple 3 bulan, dah clash...
x sekepala la konon...ceh...
padahal...
ckp je lah dah boring...easy right???
aku bukan lah hebat sgt bab2 cinta ni...
tp aku nak taip jugakkkk...hahahahahaha...

1. JANGAN cari gf sekiranya anda tidak berminat

atau dalam kata erti lain...anda sengaja...bosan...nak bermain-main..tahu kenapa???
kerana hati perempuan itu cepat terluka..yela...korg x ikhlas pun..tp nak tunjuk hebat la dpan partner...
"aku muka hensem, x kan ar x de awek" =='

2. cari awek bukan berdasarkan STATUS dia

ok...ini lak cmne aku nak terangkan??camni la...korang jgn la cari awek yg anak datuk...or anak menteri..
sbb apa...jatuh standard ar...kuar makan je awek byr...malu siot..yela...anak menteri nk mkn kat restoran mahal...kalau korg mampu nak lyan...layan je la......

3. dah dapat awek..JANGAN sentuh dia

ok...nak melahirkan seorang muslim yang baik...korg jgn lah merendahkan maruah perempuan tu... sentuh dia????cuba korg pikir...kalau korang dah puas sentuh dia dan ditakdirkan korg x kawin pun dgn dia...so...apa dia nak bagi kat hubby dia???sbb korang dah puas menyentuh...ok..aku paham...girl yang start dulu??korg bgtau la...x baik ye...perempuan kan lemah..korg yg patut bimbing dia..bkn join skali..FAHAM!!

4. usaha lah sikit dan JANGAN cepat putus asa

kalau korg nak awek yg baik..sopan..cantik..baik budi bahasa...korg kena lah usaha sikit...korg ingt awek macam tu senang nak dapat ke???cari la perempuan yg JUAL MAHAL sikit...ni x...ajak couple je terus terima..what the fish la mcm tu...perempuan jual mahal mcm ni la layak di buat isteri..hehehehe...ada la cabaran sikit..


urmmm..tu je la...aku nak pikir sal presentation lak..
ok..babai.
take note ye..knez.


No comments:

Instagram

aku dan blog

Daisypath Friendship tickers

oppss!

Daisypath Anniversary tickers

linkie ♥

ikut.ikut