Sunday, August 7, 2011

-hey.lowww.gila.

assalamualaikum semua umat Islam seluruh dunia...
terutama warganegara Malaysia yang paham tentang blog aku ini...
hehehehe...
ok sempena bulan puasa ini, aku menyusun sebelas jari, memohon keampunan dri anda sekalian sekiranya anda terasa dengan perkataan yang ditaip sepanjang blog ini wujud..

ok..mulakan sesi mengamuk x tentu pasal..
jooommmm!

mula-mula aku nak mengamuk pasal lappy aku...
knp la ko buat hal time aku tengah high pressure neh???
x phm ea??tu la....mesti ko x nk aku main2 dgn ko lagi kan??
nak suruh aku belajar la tu..=='
ok..baiklah encik lappy...
aku paham~~~~~

then wifi yg hensem..
sesungguh aku sgt sabar menghadapi dirimu...hiarggggghhhhhhhh!!


oh...inikah aku???
hodoh nye..
euwwwwwww...


atau ini hakikatnya aku???
hahahahahaha...yeahhh...

itulah aku...
ok untuk makluman korg2 yg baca diam2 blog aku ni...
skrg ni kwn aku yg len tgh stdy....
study MGT..
ad quiz pkul 12 nnti...
sementara itu...
aku di sini..
sedang menaip dan tgh dengar lagu..
"my heart will go on"
=='
berkait kah???
knp ak sgt tenang menaip??
aku dah bijak ke???
actually...tgh stdy la ni..
aku baru je menghabiskan test CTU dgn jayanya di dlm kelas air cond..
ahahaha..bunyi cam kelas lain guna kipas meja kan???
:p

ok....
sebenarnya aku tgh x brp btol...
hari ni ak ad 4 important things should be done before 7 pm..
haha..

pertama: test CTU a.k.a agama islam

kedua: quiz MGT, organizing yg tersgt lah byk muka suratnya...

ketiga: submit assignment BEL a.k.a inggeris...first draft..

keempat: test 2 LAW a.k.a undang-undang..

itu aja...
tp bg  ak..
itu sudah memadai...
dan sekarang aku tgh membelek buku MGT..
business...
ok...
oleh kerana aku dalam bilik sendiri..
so ak x nmpak kwn2 ak tgh stdy hard uh..
tu yg slumber on9 neh...
hebat kaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnn???
meh ak citer sal MGT..
nak x???
ok...
x nk pn x pe...
dlm tajuk organizing...
byk topic sikit...
mksud organizing ialah the process of determining the task to be done,
who will do them, and how those tasks will be managed and coordinated...
dlm organizing ad byk tau..
ad process of org.
ad step of org.
ad division of work.
advantages.
org chart.
component org.
functional structure.
divisional structure.
matrix structure.
network structure.

byk lagi la...
mesti korg nak tduh aku taip tgok buku kan??
mmg pon..so?
jom la kita tutup buku...
tutup muka ngn bantal pn boleh...
chill kan?

kepada kwn2 yg tgh mengalami situati mcm ak ni..
korg tenang k...
kalau korg lagi gelabah..
eprgh...memang x berbau pape la kerja or hardwork korg..
yg  penting...coollll..puasa kan???
hehehe..
ok la..
beta mahu teruskan pembelajaran bersama LAW tersayang pulak...
doakan aku leh jwb semua paper hari ni..
dan semoga aku dpt tdo dgn tenang pada mlm ni..
dan lembutkan lah hati lecturer ak untuk bg markah yg bersinar-sinar utk ak..
aminnn..
tq for reading.
babai.

studying, knez LOL(not tolol)

6 comments:

dinnaZahari said...

hahahaa. kata-kata kesat aq pada hari ini adalah. kucing tuh sangat hensem !!

reenapple said...

selamat belajar....

k.n.e.z said...

pramugari dinna: nak no tepon kucing tu x???

k.n.e.z said...

reenapple; tq so much..u too

Syarafina Sabri said...

sebelas jari ?

good luck test banyak2 .

k.n.e.z said...

fina: dah abis pun..hehehe...esok2 plak test..

Instagram

aku dan blog

Daisypath Friendship tickers

oppss!

Daisypath Anniversary tickers

linkie ♥

ikut.ikut