Tuesday, August 2, 2011

-rindu.aku.diam-

ok...aku paham...ak dah kurg mesej..
sbb ak bzy tanpa alasan yg kukuh...
aku tahu dia sunyi..
tp ak lagi sunyi..
aku tahu dia seksa..
tp aku lagi seksi seksa..
ermmm...
aku juz nak bgtau...
even ak bz mcm nak jumpa perdana menteri pn, dia still dlm ingtan ak..
dia still dlm hati ak...
no one can replace him..
ak tahu, dia msti rasa ak dah x syg dia..
or maybe aku dah ad org len..
but the truth...
ak ini ak...
ustaz pernah ckp ak ni susah nak ubah pendirian...
kalau ak pergi mana2 pn, ak tetap aku...
ustaz ckp ak boleh hidup even x de sape disisi..
agak sukar utk mempengaruhi ak yg nakal ini...
hahahaha..



cmne leh ak nk lupa dia??
dia sntiasa dlm planner ak tiap2 hari..
tiap2 masa...
huhu...
hanya dia yg tak tahu...
dan masih meragui...
tp ak ok je..
huhu..
sbb ak syg dia..
so no comment la...
ok la..
nk wat eisemen..
babai..

missing someone, knez

No comments:

Instagram

aku dan blog

Daisypath Friendship tickers

oppss!

Daisypath Anniversary tickers

linkie ♥

ikut.ikut