Sunday, September 11, 2011

-raya.part.3.dinner.MediaFEEL-

assalamualaikum...
selamat kembali belajar..
dan sudah tiba di penghujung pun..
time to struggle dah dtg pn...
aissseeehhh..
rasa mcm sekejap je semester ni..
dah dinner pun..
means dah nak abis sgt2 da...
abis sem ni, tinggal lagi dua sem..
urmm..tutup bukak mata...tup3..
dah abis blajr..kawenn..
HAHA..
even FINAL EXAM dah hampir sgt2 dah..
bleh ckp dah nazak la...
aku sempat lagi berblogging...
hahaha..prinsip aku mmg cmni...
nmpak ak mcm relax je kan??
yela...dlm blog je pn..mne la korg nmpak ak tgh gelabah ke x..
gelabah jgk la..
pointer ad trun sikit...
bimbang la jgk...
alaaa..aku tahu..korg nak ckp ak ni prasan pndai kan??
stkat pointer aku 3.5 lebih tu..je???
korg kan lagi hebat lagi...aku TAHU...
dah la diploma je...3.5 je??
dop rok chetong arrrr...
x pe la..
masing-masing ad rezeki tersendiri..
aku dengan hidup aku sndri..
aku, dia, kamu..
aku prcaya aku boleh buat..ye ar...
aku yakin!..sbb tanpa keyakinan, mcm mana boleh jadi menteri...
hehehehe...
ok..final2 jugak...raya masih ad..ye ar..
puasa sebulan, raya pun sebulan la kannnnn???
ok..raya part 1 aku post psl sebelum raya..
raya part 2 aku post psal raya di umh..
raya part 3..aku nk post psal ray di kampus...
sambutan kali ni...
termasuk lah program FEEL antara junior part 1 and senior part 3...
sambutan raya..
dan ANNUAL DINNER 2011..

FEEL+RAYA+DINNER= MALAM  SIMPOLIFONIK MEDIA..

syabas dan tahniah kepada pihak pengurusan majlis...

good job..



date: 9/9/2011

venue: D' Utama Hall..HAHA..

time: 8.00 pm- 1.00 am








ala...gambar dlm camera...lupa nak ambik..
nanti2 la ye, aku upload..
sabar ye..hik3..
ok la..
aku dah jelez tgok org study..
nak study jgk...
esk ad TEST FAR n QUIZ MAF..
pray for me..
oh ye..
13 September, dinner again..MAKA part 2 at TER!!..
jumpa di sana..
babai..
study!

p/s: pak cik celcom...sy x paham la pasal caj 6 % tuh..
terangkan boleh??

excited @_@, knez bubble.


2 comments:

Arez Razin said...

untonglaaa dpt gi MAKA :)

k.n.e.z said...

huhu..x tau la smpai bila boleh pergi maka...:D

Instagram

aku dan blog

Daisypath Friendship tickers

oppss!

Daisypath Anniversary tickers

linkie ♥

ikut.ikut