Monday, November 7, 2011

-aku.masih.di.sini-

assalamualaikummm..
salam aidiladha buat semua readers2 yg setia membaca.. :)
ok..sementara aku masih ada waktu yg terluang sikit ni..
nak conteng2 skit laa~
maaf en.hakimi...(HAHA)~terCURI waktu dgn kamu kejap..
lama gila x taip blog..
hahaha...biasa lah..
wanita berkerjaya...kahkahkahkah..
maaf la kwn2, aku agak bzy sikit..
cuti sem pun bz???tdo ka knez??
aishh..x aa..ak sibuk kerja..aisehh..
bunyik gempak je kn???
haha..title hari ni..ak hari ini..
means aku sejak kebelakangan ni..
ermmm...semua org tahu aku bru je dpt result kan??
huhu..
tahniah buat diri aku sendiri..HUHUHU..
alhamdulillah..aku dapat result yg tidak begitu mengecewakan..
namun, sedikit terkilan..
maaf buat parents, lover aku..
aku mungkin x dpt perform sehabis mungkin time final hari tu..
aku X berjaya dapat anugerah dekan untuk sem 3..
bukan aku x bersyukur...aku amat bersyukur..
tapi rezeki aku tiada pada kali  ni utk dekan..
mungkin Allah sedang menguji aku..
ye la...slalu bangga diri..ckp besar..
padam muka aku kan??
huhu...aku terima dan redha..
semua ketentuan Illahi..
mungkin dugaan pada aku...pengajaran perlu diambil..
huhu..by the way..aku tetap happy..
yg aku terkilan..apabila tgok result..
remuk, kecewa, patah hati..namun aku x patah semangat!!!

ok...result aku...tadaaaa!
aku x malu...dan aku bukan mintak belas kasihan pn..
juz sharing..sbb aku bukan bagus sgt pn..
FAR200..financial accounting..B-
ok...fine..
ni yg aku terkilan...
sbjek core...ak dpt B-
apa mkna nya??
ak bdk akaun...
mungkin salah aku..
x serius time belajar...
byk main2...
byk salah kat lecturer kot...sorry.. :( 
yeah..salah aku...
byk dosa sgt...
menyesal pn x guna..
benda dah lepas...
so...be happy je la...
bersyukur x repeat paper..
pointer aku down...
mood aku x down mana...hehehe..
CGPA aku tersasar...3.49..
aku berazam nak naikkan balik..
kwn2 aku yg dpt dekan lagi...TAHNIAH tau..
syg korg!!!huhu..
belajar elok2..
semangat aku masih lagi utuh...
sbb niat aku bukan nak lawan mereka..
sbb aku sedar..jauh gila beza aku dan mereka..
mereka superb hebat dlm study...
aku study ala cikai je...nak study, stdy..x nk..sudaaa..
haha..teruk kan??
walau apa pun, aku dah perform sehabis mungkin utk final ari tu..
nasib x menyebelahi aku..
its ok khalifah..
utk kwn2 aku...x perlu korg nak sedih utk aku..
sbb aku x sedih pn...
aku juz terkilan..itu je..
i'm still happy go lucky..
sekurang-kurangnya no more dinner dekan!!!
hahaha...x perlu penin2 nk pikir sal dressing..
harapan aku skrg nak maintain kan CGPA..
sbb aku nak msuk degree dgn cepat..
penerapan??maaf..encik 15888, sy x berminat..
biarlah sy terus jadi kura2 comel..
biar lambat asal selamat..
hehehehe...

*my mom said: kegagalan awk jgn kaitkan dgn org lainn...it's all ur fault..
berubah ke arah yg lebih baik..
kejayaan pada masa skrg x boleh menentukan hidup awk akan dtg..
jgn terlalu sombong dgn kejayaan skrg..kerana belum tentu awk boleh berjaya akan dtg..
ada org hanya bijak, tp x pndai menggunakan kebijaksanaan nya..
ada org tidak bijak, namun bijak memanfaatkan kemahirannya..
ada org bijak, dan pndai memanfaatkan kemahirannya...(ini sangat kurang!!dan hampir mustahil)

huhu..
so...khalifah...ukur diri anda~
ok..wassalam..

selamat hari raya kwn2...
selamat berkorban kwn2 lembu ku..sob3..
BOBOY..muahh~


aku masih tersenyum tau!!haha..
raya kannnn~

result, knez.

No comments:

Instagram

aku dan blog

Daisypath Friendship tickers

oppss!

Daisypath Anniversary tickers

linkie ♥

ikut.ikut