Friday, February 24, 2012

-terukir.di.bintang-

Jika engkau minta intan permata tak mungkin ku mampu
Tapi sayangkan ku capai bintang dari langit untukmu
Jika engkau minta satu dunia akan aku cuba
Ku hanya mampu jadi milikmu pastikan kau bahagia

Hati ini bukan milik ku lagi
Seribu tahun pun akan ku nanti
Kan… kamu…

Sayangku
Jangan kau persoalkan siapa di hatiku
Terukir di bintang tak mungkin hilang cintaku padamu

Tuesday, February 14, 2012

-HB.. :) -


hari ini hari jadi cikgu saya..
HAHAHAHA..
selamat hari lahir..
ikhlas dari anak murid kesayangan..
<3

Saturday, February 11, 2012

-aku.ego.maaf-

ego..
bongkak..
keras hati..
jahat..
kejam..


aku mengaku semua kat atas tu adalah aku..sombong..aku alpa..
aku lupa pada dia yang sentiasa teman aku siang hingga malam..
selama ni text aku bila aku bgun pagi, time tengahari, petang sampai la malam...
makan minum aku semua ditanya dengan harapan supaya aku x lupa makan..
teman aku buat kerja sampai tidur lewat sedangkan aku tertidur dengan lena tanpa bagitau yg aku nk tidur..
jahatnya aku..bila aku mengatakan rasa bersalah kepadanya, dia pula yg mengaku dia yg bersalah..
tp aku tahu dan dia tahu..yang berubah nya adalah aku..
terlalu byk aku berubah..sekecil-kecil perubahan aku ni, sungguh besar effect nya pada dia..
kejamnya aku...perasaan nya langsung aku x jaga malah menambah sakitkan hatinya lagi...
bodohnya aku..x pandai nak menjaga hati seorang insan yg sangat setia menyayangi aku..
sangat setia menunggu aku, sangat setia bersama aku..menemani aku dikala sedih malah gembira..
jarang sekali aku berkongsi kegembiraan dengan nya..mungkin ada..tp x semua..
byk nya yg sedih...bila sedih baru aku cari dia...aku sibuk mengata kawan, bila senang cari cari aku, bila susah, tinggal aku...tetapi aku sendiri x sedar..aku juga begitu...bukan dgn sesiapa pn..tp dgn dia yg selama ni bersama aku...
perasaannya dah berjuta kali aku hancurkan..pasti pedih, seksa dia...tp adakah time tu aku pkir pasal hati dia??yg aku pikir semua salah dia...SEDANGKAN semua salah aku..
aku mintak itu ini, semua dia kasi, x de satu pn dia x tunaikan permintaan aku..
sedangkan aku????nk layan msj dia pun x terlayan...aku x la bz...borak2 kosong je  manjang..
dia aku lupa...bongoknya ku...
time aku merajuk, dia semangat pujuk..tp bila time dia merajuk, aku kaku..x tau nak buat apa...
then aku pulak yg merajuk... aku pulak jenis cepat bosan.. sebab aku x suka melakukan benda yg sama..
aku tahu dia mencuba utk memberi kelainan, tp pada masa tu, aku sekali lagi bodoh... aku x perasan pun..
Ya Allah...kurangkan lah dugaan utk dirinya...melayan aku yg berperangai tidak bersyukur dgn apa yg ada..
setiap msjnya, mesti ada t.c..take care..syg nya dia pada aku..
masih belum bersyukur aku ini..x menghargai dia disisi..aku mencuba utk yg terbaik..
tp apa yg aku dapat, tambah buruk..cari pasal...lukakan hati dia...ckp lepas...rambang je keluar..
marah2 dia x tentu pasal...dia ckp aku ngn dia berbeza..mungkin...tp aku rasa aku x wajar keras kepala mcm tu...sampai kan bila nk chat kat fb dia rasa janggal dgn aku...sedangkan aku ngn dia bukan sekadar kwn biasa..lebih..yepp aku ego...dengan diri sendiri...dengan dia..
maafkan sy...sy bukan insan sebaik yg awk inginkan... 
maafkan sy dengan perubahan sejak 5-6 bulan ni..
sy ingin berubah...tp dah terbiasa...

kejam, saya.

-lumpur.dan.mereka-

assalamualaikum..
salam modul UPKP..
hahaha...
mjur la time degree nnti da x de kerja2 gini..
penat la...panjat itu..
celup ini..
jatuh sana..
tergolek sini..
haishhhh..
apa pun aku still enjoy hari ni..
sbb kwn2 aku sama group dgn aku..
HAHAHA...





ni semua budak class aku..
perempuan semua lagi baik kan???
kami tidak berpuak, tp kami ber 'geng'..
and aku geng baik...
 sangat baik..


mereka dan kami..


oh...ini kolam ikan tilapia...
kah3...
byk yg berenangggggg...
bau pun semcam wangi ke...
oh ye..biasa la kalau dengar jerit2 manja bila naik titi tu..
almaklum laa..
pompuan..sinonim daa..
HAHA


menunggu turn...
ada yang x sabar nak berendam..
yela..
terapi kolam sauna...
yaaaarkkkk..


kamera aku dah mcm dslr bukan???
senang..
x payah kumpul duit beli..


no komen..


bersemangat kan mereka??
agak la geli..
memang dah rasa sgt la pijak taik..
tanah = taik..
x leh beza daa...
=.='


 panjat...gelunsur...
cari pacat..
x jumpa...
kalau jumpa, ingt nak tanah dengan garam..
kah3..


exciteddddd...
cool giler...
kaki ngah pijak tanah lembik still leh PEACE yoww..


jam baru aku cntik kan??
6.50 je...


teringin nak naik..
tp nak buat2 pengsan, MALU..
hik3


sorg je girlsss..
semua boys...
cumelll kan??


membina menara???
rumah bangloooo je ni...
huhu..
nice teamwork..
menang no 3???
aku pun cam blur2 je...



kreatip kan???


dia sangat comel...
berbulu..
comot..
sama ngn manusia kat tepi..


ntah apa nama dia...
x de surat beranak pn..


kasut mereka2 yg sengaja mengcelup kaki-kaka ke dalam coklat cair cadbury..
wahhhhhh...



lovely akma..
cantik dia...

p/s: tiada gmba Asha Lot kan??
hoho...maap kami x sekumpulan..
hoho..
len kali lak ye...

ok la..
tido, knez hassim.

Tuesday, February 7, 2012

-clean.ur.self-

bersih...
clean..
kemas..
cantik..
tidy..
tapi tidak bagi mereka..
don't judge a book by its cover..
yeah..benda tu boleh la pkai buat waktu ni..
HAHA..
bak kata abah, tgok org, tgok negeri..
urmm..

insane, knez hassim.

Saturday, February 4, 2012

-dia.aku-


rindu kan si dia..
: (

AWAK!!!dgr x luahan hati sy ni??
hope u heard it..
always do the best for u..
sorry if i do any mistakes to you..
wish u happy and healthy always..
and u always and always in my mind wherever I am..
tq for accompanied me until now..
saranghaeyo oppa..
HAHAHA..

enamorado, knez hassim

-minggu.sibuk.bermula-


salam..
hai and hello..

ok..minggu sibuk dah bermula..
test..
quiz..
present..
group work..
tpon rosak..
plat number captured!
huarghhh..
stressss... : (
 apa pun aku still sempat beronggeng di Kola Lumpor...
ermmm..
ada masa free..
gunakan sebaiknya..


ermm..
x la padat mana..
stakat ini...
stakat ini...
sabor ye..
byk lagi...cuma x sampai waktu lgi..
bak kata lec...
"cuti hujung minggu anda telah dibekukan"
HAHAHA..=.="

ok...
cuti raya cina a.k.a CNY
aku buat apa??
kerja lalalalalalalala....
:)
*smile alwayssssss....
x penat pun..
happy je...
ada org antarkan makanan..
antar kan kek yg sweettttttt..
(awk mmg sweet bg sy..'',)
teman kan..
even sekejap...
teman di mcd..
buatkan kerja utk aku...
thanks a lot...
i'm really appreciate it..
tq soooo much..
awk da kurangkan tekanan dlm diri sy sebentar..
tq!

oh lupa...happy chinese new year..



jom baham limau!!!

maaf kepada yg berkenaan kerana aku slalu buat2 buzy..
tp sumpah...kdg2..mmg btol aku ni bz..
hohoho...
oh ye...blog berubah wajah..
ke arah yg lebih simple..
lebih feminin..
tp aku paham kenapa dia kuar undefined tuh??
rosak imej blog je...
aku cari lam code html..
mmg sah..x jumpa langsung...
omoooo...

ermm..tpon aku rosak..
tp still leh guna..
baru??
tggu la poket tebal skit..
hik3..actually tpon aku jatuh time beli burger dpan kolej tuh..
then tiba2 hang..
last2...aku x dgr suara org..
msj je la nmpak nya..
=.='


busy, knez hassim.
Instagram

aku dan blog

Daisypath Friendship tickers

oppss!

Daisypath Anniversary tickers

linkie ♥

ikut.ikut