Wednesday, April 11, 2012

-minat.mula.berkurang-

assalamualaikum..
waalaikummussalam..
adui..lately ni aku mcm dah agak kurang mood nak berblogging...
bukan kurang...x de mood terus..bhahaha..
penangan manusia yang taip "hye, bw at ur side" kat chat box tu..
cehhh...semua buat iklan...hahaha...nk menjahanamkan blog aku kannn??hehe...tau da..
skrg duk famous pasal blogger artis..hailaa...
sampaikan semua org tergila-gila kan fashion yg ntah apa2..
oh ye...jgn sama kan blog aku dgn blog2 blogger artis..diorg mmg la kena taip standard full..
eja x leh salah..sbb nnti senang google nak translate..huhu
tp aku pnya x perlu kot...hahaha..aku ni masih muda remaja...haha

ok la...x nak cerita da pasal tu..kang aku jadi femes lak kena saman...
yela..buat blog ni boleh dpt income 4 angka juga...
huhu..x ke nanya aku kalau kena saman..hik3..

aku habis exam 26 march 2012..
malam tu terus aku fly away ke kuala lumpur..
eceeeee..naik bus je la..
utk HKK 2012...yela...aku ni anak usahawan..
kena la belajar..
sampai sana pagi..then kul 10 g HKK..
then 2 April 2012..
*ehemm...hari last HKK..
so masa untuk beronggeng..
oleh kerana aku terlalu baik hati dan terbuka..
mak aku suruh teman her worker to go to the KLCC..
aiyaaa...tempat mahal mcm tu bukan la standard aku..
aku pergi pasar malam je..tp atas permintaan mama, aku pergi la jugak kan..
ermm...x de la special sgt pn..aku pergi pn, poket aku kosong...nak buat apa..
aish..lain la my mom's worker...dia baru je dpt gaji..
masa utk dihabiskannn..BHAHAHA..
aku tinggal dia sorg2..biarlah dia cari apa yg dia nak..
yg pasti KLCC bkn standard aku...and bukan maksud aku pavi tu tmpat aku plak..
hehehe..aku pakai batik...hehehehe..
jejalan dlm tu buat aku bosan..
apa sangat yang ada..
baju??jenama???
hahaha..
harga je 4 5 6 ratus..
jahitan x lawa..
material kat kedai kain biasa ada..
nak jahit sendiri je...
ok..fesyen???maybe kot...
ala...designer baju made in china yg jual kat pasar tu pun sama je standard..
belek baju..made in china juga..harga 4 ratus..
g pasar..belek baju..made in china juga..baru 15 ringgit..
jenama yg penting???hahaha..tampal je la...
for me..jenama sendiri lagi better...kah3..
setakat kain polyster, cotton..benda tu semua leh dpt??
tahan lama???ye la....brp lama???sampai 5 tahun??
kalau aku sah2 la dua bulan je...badan da naik..
pakai simpan..pakai simpan..mmg la tahan lama...
niat syg nak guna sbb mahal..kononnya laa...
tp tu la sbb kenapa bju tahan lama..
sbb x guna dan x basuh...
ish3..apa2 pn...gunalah produk malaysia..
sokonglah batik terengganu..
hahaha...harga jauh beza dengan brand2 overseas..
insyaAllah jumpa lagi di Plaza Angsana Johor Bharu utk promosi kraf pula..
hahahahaha...kalau dapat pergi...jumpa la...
k la...selamat bercuti..




and good morning... :)

No comments:

Instagram

aku dan blog

Daisypath Friendship tickers

oppss!

Daisypath Anniversary tickers

linkie ♥

ikut.ikut