Tuesday, September 25, 2012

-mekasih.astro.=_="-

assalamualaikum..
waalaikummussalam..
hihihi..
yeah..ni prcubaan aku yg ke tiga@ke4..
prcubaan utk menaip satu post..
hurmmm...actually bkn apa..
ak ad byk benda nak share...
oleh sbb terlalu byk tu la aku smpai lupa nak taip apa,
bila berdepan dgn laptop ni..
huarghhhh..
on lappy je, fb..on tpon je, twitter, instagram, kakaotalk, and bla bla bla..
bkk lappy je stalk org..bila masa la aku nak menaip..
skrg ni tgh sjuk...
tmbah pulak perut knyang ngn nasi minyak..
mata pn ala2 nak ttup da...
hahaha...ni la penangan STUDY WEEK...
aku x rasa semua kwn aku stdy time2 gini...
kalau stdy  ALHAMDULILLAH..
bgus lah...x mcm aku...
ak sbuk gila time cuti cuta ni...hahaha

bgun pagi...smyg sbuh..ak x tdo balik....aishhhh...
ak bkn mcm korg..hehehehe..
mama x kasi tdo balik..rezeki x msuk nnti...TAU???
pas smyg...bkk tv...pkul 6.30 pgi??
byk je citer2 menarik..
upin-ipin ada...
korea drama ad..
hbo, star movie..memacam..aishhh..lemah semangat aku...
mekasih ASTRO.. =_="
then lepas adik2 g sekolah..
aku pn mundar-mandir di rumah..
tgok buku LAW..urmmm...pegang je..
then aku letak ats meja..jeling je...hik3..
ayah aku lak yg ambik..baca bku LAW aku..menarik kan??..kah3..
tgok tpon..urm...ad noti fb x ni???agak2??
bkk..tgok ad la satu dua..cehhh...bazir bateri je..
haaaaaaaaaaaaaa...satu hal lg..
wifi kat umh tiba2 lak functional..cehhh..
slama ni asal aku balik, x leh guna...
time stdy week lorhhhh nak jadi nya..

haaaaaaaaaaaaaaaaaaa...
satu lagi...smlm punya la cuak aku..
password student portal aku leh lupa...
aku rasa dah btol aku type..
malang x berbau...hampeh...x leh bukak pn..
kecIwA gila...ak dah nak nangis...cmne nak exam???
slip pn x print lagi..bkn stakat x print...nk log in pn x leh...
huarggghhhhhhhh..
abis semua laptop aku try...
laptop abah, ebook yo, bb mama, wonder aku(=_=)..
semua x leh...lappy aku tok sah ckp la....ak dah meragui kesetiaannya pada ku..
hehe..last2 aku dah nak menyerah ni..mcm2 aku pkir..
x nk ambik exam pn ad...
nk g ganggu HEA, tkot kena maki hamun..
ntah2 cam ni diorg akan ckp kat aku...

K: kak..nak tnya..kalau kita lupa password istudent, mcm mana nak dpt balik??
HEA: diiiikkk, tkan la forgot password...nnti dia send la kat email..bla..bla..bla..
K: kak, sy dah try..x boleh..plis kakkk...sy nk ambik exam ni... :'(
HEA: adik ni pndai guna laptop x???tkan je la..umh x de internet ke???
K: ad..cuma utk fb, twitter, bla..bla...frenster..myspace..blog?
HEA: ceh...mls la aku layan...password ko, npe nak tnya aku pulak???
K: tp kak...istudent sruh refer HEA...huk3..kak...camne sy nak exam ni??kakkkk...
HEA: ADA AKU KISAH???ko yg nak exam...bkn aku..HAHAHAHA
K: dont worry kak...esok akak SAH kena pecat..tggu arrrr...wuuuuuuu~

hahaha...berangan kan aku???
kpd adik2..jgn cuba ayat ini di pejabat ye...ini khayalan aku semata2..
hahahaha..

oh ye...ari tu aku pergi MAKA again..
alhamdulillah...aku masih diberi peluang untuk menghadiri MAKA utk kali ni..
pengajaran buat diri aku yang malas belajar...
x baik menyesal..ALLAH marah..
bab kata mak aku..
benda dah lepas..
jgn nak salah kan org lain..
diri sndri yg buat salah..
jgn nak memandai  cari salah org..
ALLAH bg ujian pada awak..
atas dasar bangga diri awk slama ni..
YA ALLAH...sesungguhnya Engkau lah Yang Maha Besar, lagi Maha Pengampun..
ampunkan segala dosa-dosa ku...hapuskanlah segala kebongkakkan hambaMu yang hina ini..
sesungguhnya aku terima dengan redha segala ujian dariMu..kerana aku yakin Engkau sangat menyayangi diriku..amiinn..

nak letak gmba la ckit...
lama x ltak gmba dlm blog...kuikuikui..


hahaha..
bukan aku nak ckp majlis ni x best..
aishhh..mana mungkin..hahaha
best je la...
nasi suam..
ayam wing..
haaaahhh..mee sup beku..=_="
hehehehe...
tdung sbelum mjlis lawa je kan???ehehehe..
tp ak x suka rimas2...
so...baiki2..hahaha..
ye ar...aku ni bkn jelita lagi menawan sgt..
ckup la sekadar cantik di sisi Allah..
jgn setakat cantik di mata manusia..
ok lah...masa utk berehat...
penat menaip ni..
yela..
mana x penat..
smbil taip minum air....bukan setakat berenang je leh minum air..
hahaha..
tambah pulak...ad lak sofa kat sebelah..
lentok kejap...bgun..sambung taip post..
dgr pulak maid main masak2 kat dpur..
kuar jap intai...tgok peti sejuk terngaga..
tguk air oren jap segelas..
msuk bilik kmputer balik, sambung taip lagi..hahaha..
bila nak abis taip ni..
tgok jam dah dua jam aku duk dpan lappy..bateri lak yg buat hal...
naik atas, ambik charger...terintai pulak tv..
aishhh..tertkan butang standby..opsss..
ada pulak.."music start!!!"
inkigayooooo...aishhh..
x leh jadi...tgok satu lagu..
then ttup..trun..
alamakkkkkk...lappy da sleep..
hahahahaha...
penat lak nk tggu bgun balik ni..
dah hidup...fb dlu..hahaha
btol la ckp mr.kimi..
pompuan kalau tgok wifi ad...sah bukak fb dlu...FIRST...
then bru ingat keje..tu pun lepas setengah jam berfacebooking..
kah3...woman reality...
ok lah...itu saja utk post 'mekasih ASTRO'
mekasih kepada yg sudi membaca...nak mintak like, x de butang like dlm blog ni..
nk sruh komen, sian lak kat korg nak kena taip..penat jari korg..
hahahahahaha..
x pe la....lgpun nuffnang ak singgit je pn.. 0_o
mekasih sekali lagi kepada yg tertekan page blog aku ni...
ok la...
oh ye....aku actually bukak je blog tiap2 ari....
tp bukak blog org len...hahaha..
sbb aku btol2 suka baca..skimming...scanning...
actually aku rindu arwah2 kucing aku..
so...tgok pn aku dah rasa terhibur skit..
kpd kwn2 yg senasib cm aku..baca lah juga blog tu..
oh yeee...kucing aku si pungut(yg abah kutip tepi jln ari tu, dah tiada)
huk3..redha je la...mimpi2 aku dibuatnya...
memacam aku mimpi,,smpai potong2 kaki segala..aishhh...
bgun tdo, lecun baju,,,basah...leleh air mata kejap..
miss u...nak buat dedication skit...
kepada...

CHIQ
COMOT
BOBOI 
GIGIRL
BOBOI JUNIOR
MANJA
PUNGUT

kalau bulus2 sekalian, sekiranya masih hidup, sila jaga diri...
lawan semua biawak, snake, jerung...segala benda la..
jgn berkawan dgn makhluk2 yg hanya nmpak baik di mata, tp perut berkeroncong menunggu kamu2 shj..
bulus2..walaupun hayat2 kamu di rumah ni paling lama hanya 5 bulan..
aku ttap syg kamu smpai mati..
entahlah korg hidup ke x lg..
kalau hidup balik la..kecuali si boboi..
sbb jumpa jasad kaku di tepi jln raya..
waaaaaaaaaaaaa~~~
love u all my bulus..
sob..sob...sob..
smpai hari ni aku masih menanti mereka utk pulang..
even diorg berkurap skali pn...ak ttap akan ambik..
x pe..ubt kan ada...
ok la..
pnjang la pulak..oh ye,,td ad si kontot dtg..hehe...mama panggil grey si bising..
sbb asyik mengiau je...da bg mknan pn bising lagi..
agaknya ucap mekasih jgk kot..
hehehe..
k la...
pray the best for me..
utk final part 5 diploma....ek???
ye..masih di bangku diploma...
doakan kejayaan ku kwn2..
babai..
take care semua..
assalamualaikum..
waalaikummussalam..


rindu jgk budak comot ni..
belajar rajin2 tauuuu...

salam ikhlas,
 KNEZ HASSIM.
Instagram

aku dan blog

Daisypath Friendship tickers

oppss!

Daisypath Anniversary tickers

linkie ♥

ikut.ikut