Tuesday, September 17, 2013

-masih.di.s.alam.haha-

Assalamualaikum..
Yeah…aku masih di uitm..huahuahua..
X balik pn hjung minggu ni…
Selamat hari Malaysia!!!
Ok…dah seminggu aku kat sini..
Perasaan???hurm…biasa je..
Cuma ada la sikit emotional..
Biasa la few things yg messy-kn kpala aku ni..
New culture..new subject..new  environment..new campus..
Everything is new for me..but me is me..
Haha..sejak menjak ni rajin pulok speaking..haha..
Biasa la duk KL..haha..
Skrg kat kolej melati..yeeee..agak besar kolej nya..
One of the colleges in uitm s.alam…
So…pikir la brp byk lg kolej di sini..haaaaaaaaa
Kelakar la….dan sekarang aku tgh taip post baru..
Tp bukan on9..sbb wifi kena byr..so..aku kena guna hp la..
Buat portable hotspot sementara ni..
Klau tidak..x de maknanya aku nak on9..haaaa…
But just now..maxis antar mesej..u’ve use 100%  from ur limit..
Kah3…ak tgok video rasanya td..patut laaaa…haha
Bru nk upload gmbar kucing aku, nk buat status rndu..haha..postpone la nmpknya..
Yeah…pengalaman kat sini??
Haha..boleh tahan la..
Klau kelas pukul 8.30 am, aku kne siap tggu kat bus stop pkul 7.15 am..
Then pnjat menara SAAS..
Tangga beribu riban..haha..tipu..
Naik lif..trun lif..
Masuk kelas..kuar kelas..
Hahahaha….
Balik kolej..mkn..
Msuk bilik, buat2 busy..
Pastu tidur..
Hehehe…
Tu la hidup student degree…hebat la…cool giler..
Study2..
Oh ye…utk bach.account aku kali ni, ad 25 class…byk x kwn2??
Hehe..aku duk sini, Insyaallah 2 sem sahaja..kemudian di CEMPAK ke puncak alam..
S.ALAM  --------------à P.ALAM
Ok2..bru je td aku dpt tugasan..hehe..
Kerja sekolah dah datang..
Ok la…aku nak g buat2 rajin pulak ni…
Biaseeee leeeee…idup student yg perangai cam aku ni..
Kena la berlakon rajin2, kalau tidak, mmg x buat nya keje…paksa rela daaa..
Hahaha..
Ok2..
Salam 1UiTM…salam kemerdekaan..salam masuk degree..
Haaaaaa…
Aku rindu mama abah adik2..
Siyez..duk ganu best, x de fulus, balik je umah…hehehe..

Sini, x de fulus, duk diam2 je la…

ok2..dah nak out..
ok la....semoga berjumpa lagi..

SALAM RINDU BUAT MAMA ABAH ADIK2, KNEZ HASSIM

No comments:

Instagram

aku dan blog

Daisypath Friendship tickers

oppss!

Daisypath Anniversary tickers

linkie ♥

ikut.ikut