Monday, December 30, 2013

-masa.hampir.tiba-

Assalamualaikum.
Waalaikummussalam.
Wah.wah.wah. berkulat dah blog ak ni.
Hahaha. Almaklmum lah sejak2 masuk degree ni bz bonar..
Hahahaha..
Well. Aku mcm biasa.
Makin tombam.
Makin sihat.
Diet x pernah jadi.
Huh.
Sia. Sia.
Dah habis pun semester 4 degree.
Sekarang tengah war final exam.
And aku tgh sakit dada
Stress mungkin.
Aduhhh.
Kimi dah tidor.
Nak ngadu kat sape.
Sian aku.
Well.
Dah nak masuk tahun baru.
X sangka, sekelip dua kelip, dah nk masuk 22.
Haha.
Besar dah.
X caya lak dah lepas SPM.
Dah habis diploma.
Huhu.
UPSR PMR.
Semua dah.
Yeke ni??
Haha.
Tapi rasanya perjuangan aku sampai degree je.
X larat la.
Niat ada nak sambung master.
Tapi aku rasa tu bukan bidang aku.
Aku x larat tengok ma abah berhempas pulas naik kan syarikat.
So rasanya dah sampai masa aku pula.
Dan dah sampai masa utk aku mendalami ilmu agama.
X lama pun kita hidup kat dunia kan.
X boleh juga asyik kejar duniawi.
And perancangan aku lepas habis degree, kahwin dulu.
Dan meneruskan kerja yang dah wujud depan mata ni
Hurm.
Selagi bernyawa, berbaktilah pada ibubapa.
Esok2, kalau kita pergi dulu, x sempat balas budi.
;(
Ok lah.
Nak tidur.
Esok paper agama.
Pray for me.
Goodluck to all my friends.
Goodluck for me too.
Take care blog.
Bye.
Done, knezhassim.
Instagram

aku dan blog

Daisypath Friendship tickers

oppss!

Daisypath Anniversary tickers

linkie ♥

ikut.ikut