Wednesday, January 29, 2014

-hometown.repost.act-

Assalamualaikum.
Yes. I'm at kuala terengganu.
My hometown.
Haha. 
Final exam dah habis wei.
Tapi hati still rasa x tenang.
Result x keluar lagi.
Aish.
Please dont repeat.
X larat la nak berlumba dengan masa.
Kudrat aku setakat mana sangat.
Haish.
Tinggal 4 sem lg.
Done for degree.
Tapi skrg tgh sem break.
So kita relax dulu otak.
Kerahkan tenaga kerja.
Ayuh. Kembali kuasai bidang anda.
Haha.
Well, hari ni aku off day.
Abah ajak buat screen printing.
Tapi ni dah tengahari, x start2 lg. 
Hurm. X jadi dh rasanya.
Oh ye, semalam aku godek2 blogger.
Rupanya dah masuk 5 tahun 6 bulan aku dengan dunia blog bagai ni.
Haha. Itu pn nk kecoh kan.
Even my friend D had a blog, but she kept it secret from me??
Haloooo. Rahsia apa yang besar sgt smpai x nak share tuhh?
U've made an online blog, so y u kept it shhh??
Same goes to my far far far away friend, Cda. Huh?
Diolang manyak lahsia mehh.
Except for little Day. X minat dunia blog. Setel.
Haha. Ok2. Banyak aku ngarut dah ni.
Kimi? U've read my blog too right??ekekeke. Org tau la.
Stalker! Haha. X pe. Nothing special pn dlm blog ni.
Sekadar rungutan, celotah x bertauliah.
Haha. Lagipun sapa lagi nk baca personal blog mcm ni?
Asyik taip pasal sndri. Dah nk buat mcm mna, mmg blog personal pun. 
Mih3. 
X tau la sampai bila bertahan blog aku ni. 
To all my loyal readers, tq so much!ehem. Sapa yg baca la.
Hahaha. Tapi rasanya mcm gitu la skrg, x leh nk update dgn lebih kerap.
Lagipun kerja aku bukan fulltime blogger. On off je.
Aku pun x buat bisnes online. So mcm x de reason aku nk mengadap blog hari2 kn.
If anything that I can share, i will share it. Dun worry.
Lepas ni nak story pasal Melati!!! 
Haha.
Daaa!

No comments:

Instagram

aku dan blog

Daisypath Friendship tickers

oppss!

Daisypath Anniversary tickers

linkie ♥

ikut.ikut