Thursday, February 13, 2014

-throwback.5.years.blog!-

assalamualaikum.
hye bersua kembali.
amboi K, rajin pulak update blog.
hahahaha.
ok2.
sementara wifi aku masih berguna!
aku update la.
soooooo.
malam ni result aku keluar.
first result for degree.
aku takut cuak debar
semua la.
yela kan.
dengan semua subjek yg giler killer.
aku x moh repeat.
itu je permintaan aku.
so tunggu saje mlm ini.

dan satu lagi.
blog aku ni akan hancur sikit la, 
terutama pos yg lama2 tu, since 2008.
byk gmbar aku dah buang.
yela.
dah insaf sikit
gmba yg x senonoh.
tmbhan pula masuk dlm google search.
taip nama penuh aku pun keluar.
actually benda mcm ni x leh diremeh kan
bahaya kot.
google x bg ak apa2 faedah pn.
kalau nuffnang, siap hantar aku akta perlindungan maklumat peribadi.
so, aku rasa safe sikit.
dah lama rupanya aku dgn dunia blog ni.
tp x famous2.
hahaha.
yela, bukan ada apa sgt pn.
celoteh merapu je lebih.
hahahahaha.
never mind.
aku x kisah pn.
lgpn blog ni my cloud diary.
dulu ye, aku rajin bab2 tulis diary.
selalu perasan sorg2.
yela, dulu mcm x de org minat kat kita.
so rajin la tulis2 dlm buku, keluhan org yg x diminati.
kah3.
sekarang Alhamdulillah. Ada org nak kwin ngn kita!
lalalalala.
cerita pasal dulu2, aku teringat satu cerita.
dulu time aku blogging, aku suka guna tulisan kecik besor.
pastu ad la anonymous letak comment.
dia marah kat aku.
susah nak baca.
so, aku pun bertindak utk menukar skill menaip aku.
hahahahahaha.

then, aku pernah guna "gua"
mcm cool.
lagak gengster, ganas, poyo!
last2 guna aku je la.
better.
sy?
errrr...

ok2.

dah la.
nk sambung kerja.
bye.



No comments:

Instagram

aku dan blog

Daisypath Friendship tickers

oppss!

Daisypath Anniversary tickers

linkie ♥

ikut.ikut