Sunday, April 20, 2014

Perjuangan seorang Khalifah.

Assalamualaikum.
Hy3. Aku dh kembali ke Shah Alam.
Meneruskan perjuangan seorang yang bergelar pelajar dan seorang anak.
Tapi hakikatnya hati aku rasa sangat berat.
Berat utk meninggalkan keluarga aku.
Aku bukan homesick.
Tapi aku ingin berada di sisi mereka susah senang.
Aku x ingin jadi anak lupa diri.
Abah currently sakit.
Minatnya terhadap pokok bunga menjadi2.
Sekarang all things in mama's head.
Aku sedih tengok mama.
 Dia fikir begitu banyak perkara.
Gaji, bahan mentah, sale, pkerja.
Lambatnya aku habis belajar.
Hurmmm.
Mama please wait for me.
Lagi 1 tahun 9 bulan lagi.
Utk aku tamatkan zaman belajar aku.
Bersabarlah mama.
Be strong for us.



Ok.
Skrg aku nak sambung study utk common test.
Sebelum tu, aku tertanya tanya siapa +1aku pnya post dlm blog aku ni. Aippp
Dah la x guna google id.
Virus ke?
Stalker?
Hacker?
Silent reader?
Hahaha. Biasa silent reader x buat gitu.
Aishhh.
Aku ni dah la negative thinker. 
Takut pulak. Hahahahaa
X pe la, aku ok je.
Tapi takut jugak. Sebab link blog aku baru je tukar
Hahaha. Nevermind.
Tapi rasa mungkin kengkawan nakal aku je ni. Hahahaha.
Ok lah. Sambung study. 
Bye.

No comments:

Instagram

aku dan blog

Daisypath Friendship tickers

oppss!

Daisypath Anniversary tickers

linkie ♥

ikut.ikut