Sunday, July 20, 2014

-sweet 22, Khalifah-

Assalamualaikum.
Hype!
hahahaha.
Happy Belated Birthday Khalifah.
terima kasih kepada semua sahabat.
sama ada sahabat lama mahupun sahabat lama.
even aku tahu just reminder FB kan. hahaha
apa pun aku bersyukur pada Yang Maha Esa
kerana masih diberikan peluang untuk terus bernyawa di dunia ni.
alhamdulillah.
5.7.1992
dah 22 tahun.
urmmmm.
rasa macam x percaya!!!
hahaha. sbb aku masih lagi tidur dengan mama abah
yes. aku rasa aku masih kecik. kah kah kah
ok. fifth july actually byk meaning bagi aku.
4 tahun lepas, Kimi asks me to be more than friend. 
hahahaha. ok itu kelakar.
dan aku dengan kimi masih lagi berkawan baik. sangat baik mungkin.
dan aku dah x berminat utk mencari yg bru.
sbb aku mmg ada niat nak kahwin dgn dia.
eceyyyy. yakkkkk
hahahaha
buat apa bercinta kalau utk saje saje kan.

dan lambat nya aku nak habis belajar. arghhh.
bosan la bujang. haaaaa.
ayat bengong. 
ok. dah pasal fifth july.

seterusnya nk citer pasal apa ek?
ok sem depan pindah PALAM.
errrrmmm.
 x de apa yang menarik pun pasal tu.
dan aku pun x suka mana nak mention byk kali.
sbb aku belum cukup puas berada di Shah Alam.
dan sekarang di gesa ke Puncak Alam.
again! aku mention lagi. haha.
aku dah habis sem 5.
final exam? mcm biasa. ntah apa apa aku 
menconteng dlm answer sheet tu.
aku hanya tawakkal pada Nya.
usaha doa done.
sem depan mcm kureng sikit best nya.
classmate bakal bertukar. dan aku x tahu siapa mereka.
aku rasa semua budak pompuan.
sbb kelas A.
siapa nak masuk kelas depan?
mcm pelik pulak.
maybe diorg pikir kelas A jadual best.
haaaaaaaaaa. jangan lupa, lecturer pun TERSANGAT best.
biasanya Tim. Dekan, Dekan, PA, KP yg mengajar.
aku dah biasa dah... haha.. tahan sebak je la.

 ok. skrg aku nak comment pasal sem 5.
haaaaaaaaaaa.
ok ok sem ni x de la teruk sgt.
classmate baru. 
mula mula agak awkward sbb masing masing x kenal.
dan akhirnya, masih lagi awkward.
hahahaha.
aku x kisah pn. boleh la sikit sikit. tp sifat berpuak tu
sifat budak budak.
aku rasa semua sama umur kot.
haha. x pe. very good bonding.
bg ak diorg ada satu persamaan. 
dan biar aku simpan je apa persamaan tu. 
sbb aku aku diorg tahu sendiri.
aku suka tgok bonding mcm tu.
mcm aku asha qila teha
since diploma minggu MDS
hahahahaha.
aku selesa dengan mereka.
satu kepala, lain otak.

aku rindu classmate diploma aku.
sbb kami semua pmpuan.
lebih selesa.
bila ada lelaki, pmpuan akan cover cover.
dan aku x suka mcm tu.
be yourself.
dan ak pn mungkin cover cover.
yelah clumsy tahap higher x boleh dibiarkan. hahaha.
tp ak serious pasal tu.
aku x suka.
please. nak bercinta, tolong di luar kelas.
sbb aku geli tgok.
hai bye lambai tgn.
ermmmmmmm.
senyum senyum. 
sengih sengih.
xxxxxxxxxxxx.
aku x suka
aku menyampah
jgn lupa ak masih disebelah.
hahaha.
aku harap ada yg paham. 
tp susah nak bg org paham.
sbb cinta itu mabuk, buta, pekak, tuli.
bkn ak x prnh rasa.
tp agak agak la.
fikir org lain jgk.
kalau stakat minat tgok, baik x payah.
huh.
bazir masa tenaga.
nak comment lebih pn x mampu.
dah besar kan.
fikir lah sendiri.
hehehehehe.
ok.
dah pasal tu.

sekarang pasal raya.
dan baju raya aku masih lagi tgh dlm process.
maksud ak dlm process membatik.
dan masih belum potong. jahit mmg x la kan.
hahahaha. dan mood raya kureng sikit tahun ni.
tp apa pun tgok nanti la mcm mana.
stakat hari ni, baju biasa(bukan batik) dah 5 pasang.
jubah batik dua.
sutera satu.
tadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

ok. aku gila baju kurung.
jangan risau.
selesa pakai, x selesa simpan.
ok lah. penat lah menaip.
nak pergi kerja dulu.
out!
bye.

by,knezhassim.
Instagram

aku dan blog

Daisypath Friendship tickers

oppss!

Daisypath Anniversary tickers

linkie ♥

ikut.ikut