Monday, December 29, 2014

-Esok.exam-

Haishhh.
Esok dah start exam utk semua bebudak akaun degree uitm
So. Good luck. 
Otak please bertahan
Please jd longlasting sikittt
Haaahahhaha
Ok. Lapar.
Jom mkn hati berulam jantung. 
Haha.
Bye

Wednesday, December 24, 2014

-R.I.N.D.U-

Assalamualaikum.
Hye blogger.com
Sihat?
Haha
Ok. Mcm biasa, asal study week je aku update blog.
Tapi bezanya kali ni, aku x balik rumah.
Ramai jugak la tny knp x balik. 
Dan jawapan aku msti sbb MAF630.
Sebab aku terlalu bimbang.
Tapi x de la aku hardcore gegila study time duk umh sewa ni.
Semua itu dusta. Hahaha
Byk sgt benda yg bermain dlm fikiran aku.
Dan aku x tenang dgn keadaan mcm ni.
Aku hanya perlukan satu jawapan yg cepat pntas dan efficient.
Supaya x menyusahkan aku akan dtg.
Penting diri?
Huhu. X rasa nya kalau last minit, asyik aku yg terkena.
Hahahaha
X pe x pe. Apa pun yg trjadi. Aku dh ad backup plan aku.
Yg mana plan aku ialah, kenakan diri sndri. 
Hurmmm.
Aku harap aku cukup tough to be alone.

Ok. Next...
Mengenai paper aku.
Wahhh
Makin lama makin kusam result aku.
Aku byk main.
Aku byk gelak.
Aku byk tidur.
Dan aku byk bercakap.
I have to stop all this.
Why?
Im realize that people will be annoyed with me one day. 
Hahahahaha.
Bad thinker, K!
X pe. For my own goodness too.
Tapi aku dh pernah try diam 2hari. 
At the end, aku yg annoyed. Hahaha
People pulak yg pelik dgn aku.
Ingt aku nk mrah. 
Hurmmm.
Never mind. 
Kejap je pun lagi K.
Nak habis dh degree.
Boleh la start hidup baru.
Hahahaha. Tazabarr. 
Oh ye. Title taip rindu.
Content habuk tarak ada pasal rindu.
Yela yela.
Aku rindu juga family aku.
Tapi bila difikirkan semula, nnti aku praktikal,
6 bulan aku kat rumah.
Kimi? Rindu juga.
Last jumpa raya aidilfitri.

X pe. X penting pun.
Perasaan je tuh. 
Pujuk hati, kata "chill la wei"
Hoho. 
Ok. Aku nak mkn.
Bye.
Instagram

aku dan blog

Daisypath Friendship tickers

oppss!

Daisypath Anniversary tickers

linkie ♥

ikut.ikut